UX/UI

Vi designer for bedre interaksjon, brukervennlighet og brukeropplevelse.

Du får en effektiv og intuitiv digital løsning – som gir mer verdi og økt konkurransekraft.

Verdiskapning og brukeren i fokus

Det stilles høyere og høyre krav til at digitale tjenester og systemer skal være enkle og effektive i bruk.

En UX/UI-designer setter brukeren i fokus for å oppnå ditt mål med produktet eller tjenesten. Enten du skal forenkle, øke forståelse, redusere mengden support, effektivisere, selge mer eller bare sikre et positivt inntrykk av din bedrift eller merkevare, får du mer igjen ved å benytte spesialisert kompetanse innenfor design av digitale plattformer.

UX – det du opplever

Våre UI/UX-designere benytter kunnskap om menneskers forutsetninger, kognisjon og emosjon ved bruk av teknologi, som et viktig verktøy i designprosessen.

Med kognisjon menes det som går på oppfatning og tenkning, oppmerksomhet, persepsjon, hukommelse, problemløsning, avgjørelser, resonnering, språk og kommunikasjon – ja alt som betyr noe for å kunne øke forståelsen eller redusere tiden det tar å gjennomføre en handling.

UI, interaksjonsdesign – det du ser

Kombinasjonen av riktig utseende, plassering av elementer, bruk av micro-animasjoner og flyt i grensesnittet, i tillegg til god tilpasning til teknologi og enheter, gjør et grensesnitt intuitivt, tydelig og effektivt.

Med riktig UI skjønner brukeren til enhver tid hva man skal gjøre, man oppnår fokus på oppgaven og alt annet blir «usynlig». Våre UI/UX-designere kan hjelpe deg med:

Ved behov kobler vi på markedsanalytikere og markedsførere for å sikre synligheten av ditt produkt.

Prosjekter

Hein Tore Tønnesen

Hein Tore Tønnesen

Teamleder og partner
+47 977 33 822

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Vi tilbyr