Appex er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Vi har nådd et viktig mål på veien mot mer bærekraftig drift.

Ordfører Arne Christian Mohn besøkte oss for å overrekke sertifiseringen, som anerkjenner vårt engasjement for bærekraftig drift og Appex’ forpliktelse til å være en ansvarlig aktør i samfunnet.

Vi er skikkelig stolte av å ha blitt Miljøfyrtårn!

Hva er miljøfyrtårnsertifisering?

Miljøfyrtårn er et anerkjent norsk miljøsertifiseringssystem som hjelper virksomheter med å identifisere, dokumentere og forbedre sin miljøinnsats. Sertifiseringen er basert på konkrete kriterier og tiltak som tar hensyn til både miljø, arbeidsmiljø og etikk.

Ved å bli miljøfyrtårnsertifisert, har vi gjennomgått en grundig prosess for å forbedre vår miljøpåvirkning og oppnå en bærekraftig drift. En sertifisør fra Miljøfyrtårn har evaluert oss.

Hvordan påvirker dette Appex?

Miljøfyrtårnsertifiseringen har ført til en rekke endringer i måten vi driver Appex på. Vi har fått på plass et miljøledelsessystem, innført verktøy for å måle og dokumentere miljøprestasjonene våre, og iverksatt tiltak for å redusere energiforbruket, begrense avfallsmengden og øke gjenbruk og resirkulering.

Vi har også sett nøye på hvordan vi gjør innkjøp, for å sikre at vi velger miljøvennlige produkter og tjenester. Ved å bli Miljøfyrtårnsertifisert, har vi forpliktet oss til å kontinuerlig forbedre vår miljøprestasjon og søke innovative løsninger for å redusere vår miljøpåvirkning.

Å bli miljøfyrtårnbedrift var det naturlige steget videre i miljøarbeidet for Appex. Dette har gitt verdifull innsikt i våre miljøpåvirkninger og har gjort det mulig for oss å ta mer målrettede og effektive tiltak for å redusere vårt fotavtrykk.

Cathrine Dreyer, Miljøfyrtårn-ansvarlig i Appex
Cathrine Dreyer

Fordeler for våre kunder og samarbeidspartnere?

Som miljøfyrtårnsertifisert bedrift ønsker vi å være en pålitelig partner. Velger du oss som leverandør eller samarbeidspartner, kan du være trygg på at du jobber med en virksomhet som tar aktivt ansvar for miljøet. Vi prioriterer miljøvennlige produkter og tjenester, reduserer utslipp og vektlegger sosialt ansvar.

For leverandører betyr miljøfyrtårnsertifiseringen at vi søker partnere som deler våre verdier og forpliktelser til miljøet.

Våre kunder skal vite at de kan handle hos oss, vel vitende om at en bidrar til en bærekraftig fremtid. Vi er opptatt av å virke positivt inn på våre kunders klimaregnskap, gjennom det vi nettopp er så god på – rådgivning, kompetanse og kreative løsninger.

Dette gir oss muligheten til å samarbeide mot felles mål og skape en positiv innvirkning på verdikjeden.

Miljøfyrtårnsertifiseringen representerer også et attraktivt arbeidsmiljø, noe som er i tråd med Appex sine verdier.

Nå g(r)ønner vi på!

Vi ser frem til å fortsette å forbedre vår miljøprestasjon og oppfordrer deg til å bli med oss på denne reisen.

Følg oss i sosiale medier for å få et innblikk i mulighetene og bli kjent med vår innsats for miljøet, eller for å bli inspirert til å ta lignende skritt i egne liv og bedrifter. Sammen kan vi skape en mer bærekraftig og ansvarlig fremtid 💚

Les mer om hvordan vi jobber bærekraftig her.

Vi ønsker dine innspill!

Har du et spørsmål eller innspill til hvordan klima- og miljøpåvirkningen til våre tjenester kan forbedres? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt