Lidenskap for design og teknologi!

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå.

Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som jobber under samme tak i Haugesund.

Gjennom markedsføring, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre.

I Appex jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere, innholdsprodusenter og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke.

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans.

Vi sikter mot en bedre opplevelse!

Vår historie

40

ansatte

400+

kunder

13

år i business

70m

omsetning

Bærekraft og mangfold

Appex ønsker å ta ansvar og bidra til å gjøre verden til et bedre sted for kommende generasjoner. Som design- og teknologibyrå har Appex mulighet til å påvirke gjennom gode bærekraftige valg innen design, kommunikasjon og teknologi. Vi vil arbeide for å ta vår del av ansvaret ved å stille krav til både oss selv i den daglige driften, men også kunder og leverandører.

Appex tror på like muligheter for alle, mangfold og inkluderende kultur både i arbeidsmiljøet og de produktene og tjenestene vi leverer. For oss betyr det at vi legger vekt på å lytte, samarbeide, behandle hverandre likeverdig og med gjensidig respekt.

Vår styrke er kunnskap og kompetanse. Dette gir oss en unik mulighet til å dele kunnskap i hvert prosjekt, og påvirke næringsliv og andre aktører til å ta mer bærekraftige valg sammen med oss. 

Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft her.

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt