Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser gjennom rådgivning, markedsføring og teknologi.

Kort om Appex

Fra vårt hovedkontor i Haugesund, produserer og forvalter vi digitale løsninger for små og store bedrifter i hele Norge. Tverrfagligheten er vår styrke.

Så, hvorfor Appex?

Med mange gode alternativer der ute spør du deg sikkert: «Hvorfor skal jeg velge Appex? Hva er det som gjør dem bedre? Hva er forskjellen?

Det er selvsagt ikke enkelt å være objektiv når vi svarer på disse spørsmålene, men vi har likevel satt opp 3 punkter som ligger i ryggmargen vår — og som vi mener skiller oss fra andre leverandører.

1. Lidenskap
Alle som jobber i Appex har en helt spesiell lidenskap for fagområdet sitt. Dette er ikke bare et fancy ord vi har funnet på i farten — vi vet at det er slik. Vi stilte nemlig spørsmålet «Hva kjennetegner Appex?», delte de ansatte i grupper, startet med lange setninger og kokte ned, diskuterte, kokte ned enda mer og diskuterte igjen. Alle fikk sagt sitt.

Lidenskap var ordet som stod igjen.

Appex er Norges mest lidenskapelige selskap! Det kommer deg som kunde til gode, du vil oppleve forskjellen hver dag — når du er i kontakt med oss, når du bruker våre løsninger og når du ser våre arbeider.

2. Kompetanse
Menneskene i Appex er meget kunnskapsrike og over 90% av våre ansatte har senior i tittelen. Det betyr konkret erfaring over mange år, god forretningsforståelse og solid kunnskap innen aktuelt fagområde.

3. Kundeservice
Du er vår konge! Hver dag gjør vi en ekstra innsats for å yte mer enn ordinær kundeservice. Vår visjon er å gi deg en bedre opplevelse!

Prøv oss og du vil merke forskjellen.