Interiør

Våre designere spesialiserer seg på å skape unike og funksjonelle omgivelser innenfor områder som kontormiljøer, inngangspartier og butikkinnredning.

Med deres kreative evner og brede erfaring, skaper de både funksjonelle og estetisk tiltalende rom.

Interiør 👩🏼‍🎨

Appex setter alltid kvalitet og kundeservice i fokus. Vi forstår at hver kunde og hvert prosjekt er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å oppfylle dine spesifikke krav og mål deretter. Møbler og elementer kan spesialdesignes for å tilpasses kundens visuelle profil, da det er viktig for oss å gjenspeile virksomhetens verdier og unike identitet. Vi går imidlertid enda lenger med et sterkt fokus på funksjonalitet i våre design. Interiør skal ikke bare være estetisk tiltalende, men bør også være praktisk og hensiktsmessig for de ansatte.

Vårt team er satt sammen av fagfolk som arbeider tett med deg gjennom hele prosessen – fra den innledende planleggingsfasen til den endelige gjennomføringen. Vi tar hensyn til dine ønsker og behov, og med vår kreativitet og øye for detalj er du i trygge hender når du samarbeider med oss. 

Enten du trenger hjelp til å designe og realisere en messestand eller et inspirerende kontormiljø, er vi din samarbeidspartner. Vi elsker å bli utfordret, og vår ekspertise strekker seg langt utover messestands og kontorinnredning. Så hvis du har andre spennende prosjekter eller konsepter i tankene, ikke nøl med å dele dem med oss.

Vi er klare til å ta fatt på ethvert prosjekt, uansett størrelse eller kompleksitet. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og få en skreddersydd løsning som vil gjøre inntrykk på både deg og dine besøkende. 📲

Konsepter

Veronica Hansen

Veronica Hansen

Interiørarkitekt

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.