Nettavis

Enkel, rask og proff nettavis

Appex Publish er utviklet for små og mellomstore mediebedrifter som ønsker å komme raskt i gang med en moderne nettavis som dekker de mest vanlige behovene.

Nettavis i WordPress

Appex Publish er utviklet i WordPress, verdens mest utbredte publiseringsplattform.
Vi har utnyttet det beste ved WordPress, og lagt på tusenvis av timer utvikling og erfaring fra avisproduksjon. Resultatet er et brukergrensesnitt og funksjonalitet som er skreddersydd for en effektiv redaksjonell drift. Løsningen kan derfor ikke uten videre sammenlignes med andre WordPress-baserte løsninger. Ta kontakt for demo!

Innhold som tekst, bilder og videoer tilpasses automatisk skjermstørrelsen på din enhet. Ny smart teknologi gjør at alle bilder beskjæres og tilpasses automatisk i format og størrelse slik at motivet alltid er i fokus, og passer artikkelrammen.

Med Appex Publish vil nettavisen din derfor fungere like bra på skjermer med høy oppløsning som på mobiltelefoner og andre håndholdte enheter, og være blant Norges raskeste nettaviser – også på mobilnett.

Produser papirutgaven i Appex Publish Premium

Med sideplanlegger og redaksjonelt system i Appex Publish Premium kan du velge å publisere til både nett og papir.

En ny utgave av avisen eller magasinet bygges raskt opp i side-planleggeren ved sammensetting av ulike forhåndsdefinerte InDesign-maler som er lastet opp i systemet. Artikler lagret til publisering i papirutgaven fordeles så enkelt til ønsket sideplasseringer i et intuitivt brukergrensesnitt med drag-and-drop.

Sideplanlegger og redskjonelt system med eksport til InDesign.

Når artiklene er fordelt eksporteres avisen direkte til Adobe InDesign-format og åpnes der for siste finpuss. Tekst og høyoppløste bilder legges automatisk inn i valgte sidemaler, så med godt tilpasset malverk er det kun mindre justeringer som skal til før trykkefilene er klare til å sendes. Systemet inkluderer også muligheten for å sette status på de ulike sidene for å styre produksjonsflyten underveis.

Med produksjon av nett- og papirutgaven i samme system sparer en verdifull tid en kan bruke til å heve kvaliteten på produktet

Pål Osmundsen, seniorrådgiver og produktansvarlig i Appex

Enkel administrasjon og rask publisering

Appex Publish har et svært intuitivt, responsivt brukergrensesnitt som administreres online via en hvilken som helst nettleser. Du kan dermed enkelt publisere innhold på farten — når som helst, hvor som helst.

Publiseringsløsningen er utviklet i nært samarbeid med lokalavisa Grannar. Dette har gitt oss et veldig godt utgangspunkt med tanke på nødvendig funksjonalitet og forståelse for bransjens behov. Vi har i tillegg flere utviklere som har sin bakgrunn fra mediebransjen. Appex Publish er basert på WordPress.

Vår frontredigering er tilpasset små redaksjoner og gir muligheten for å planlegge og forhåndsdefinere utseende og plasseringer på fronten frem i tid – for eksempel gjennom helgen.

Pål Osmundsen, seniorrådgiver og produktansvarlig i Appex

Smart funksjonalitet og en verden av muligheter

Appex Publish har et hav av smart funksjonalitet som standard og videreutvikles stadig. I tillegg er det også laget en rekke funksjoner, moduler og integrasjoner som kan kobles på etter ønske. Her er noen eksempler:

Spesielle ønsker? Vår tunge kompetanse på web- og systemutvikling gjør at vi kan tilrettelegge og skreddersy løsninger og integrasjoner for ethvert behov. Spør oss!

Abonnementsløsning

Nyhet! I oktober 2022 lanserte vi aboID, vårt egenutviklede abonnements­system. Du kan lese mer om aboID her.

Appex Publish er i tillegg tett integrert med følgende abonnementssystemer:

Vi har også utviklet vårt egen «lite-løsning» med integrasjon mot betalingsløsningen Stripe, for de avisene som har veldig enkle behov når det kommer til håndtering av abonnement.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker en demo!

Markedets beste publiseringsløsning, spesielt for små redaksjoner

Sven Øvergaard, Icon Business Media

Priser nettavis

Basic

25 GB lagring
50 000 sidevisninger per mnd.

Pris per måned

kr. 4 500,-

Etablering: kr. 35 000,-

Basic inkluderer:

 • Norges raskeste nettavis
 • Mobiltilpasset
 • Bildegalleri

Pro

100 GB lagring
200 000 sidevisninger per mnd.

Pris per måned

kr. 6 500,-

Etablering: kr. 55 000,-

Inkluderer alt fra «Basic» og:

 • Video
 • Pluss-saker
 • Annonser
 • E-avis og digitalt arkiv
 • Frontredigering
 • Ledige stillinger
 • Gratulasjoner
 • Firmaguide
 • «Hva skjer»–kalender
 • Kundemagasiner

Premium

250 GB lagring
1 000 000 sidevisninger per mnd.

Pris per måned

fra kr. 10 000,-

Etablering: På forespørsel

Inkluderer alt fra «Basic» og «Pro» og:

 • Eksport til Adobe InDesign
 • Redaksjonelt system
 • Live video
Pål Osmundsen

Pål Osmundsen

Seniorrådgiver og produktansvarlig
+47 416 07 871

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt