Sosiale medier

Styrk din virksomhets tilstedeværelse i sosiale medier med hjelp av Appex sine innholdsprodusenter!

Få merkbare resultater i dine kanaler med vår helhetlige tilnærming.

Det krever både tid og ressurser for å skape godt innhold i sosiale medier. Likevel er det viktig med tilstedeværelse på relevante digitale plattformer for å kommunisere med målgruppen, bygge merkevaren og øke engasjementet.

Et samarbeid med Appex sine innholdsprodusenter gir deg muligheten til å fokusere på arbeidsoppgavene dine, samtidig som du vet at dine sosiale medier er i trygge og gode hender.

Tilpasset innhold

Vi skreddersyr innholdet for å reflektere din bedrifts verdier, mål og stemme, og setter opp en helhetlig plan for de ulike kanalene. Innholdet vi produserer kan så klart brukes i flere sammenhenger utover sosiale medier.

Vårt team jobber tett med deg for å forstå din målgruppe og dine konkurrenter, slik at vi kan tiltrekke oss riktig oppmerksomhet.

Vi holder oss også oppdatert på trender og algoritmeendringer på sosiale medier, slik at du alltid er et skritt foran.

Vi hjelper deg med:

🥳 Engasjerende og tilpasset innhold

👨‍💻Utvikle strategier

📲 Administrere kontoer

📅 Månedlig plan

🚀 Rapportering av resultat

Publiserer og administrerer

Ved å være aktiv i sosiale kanaler, bygges et fellesskap rundt din bedrift og du styrker forbindelsen med ditt publikum. Som innholdsprodusenter kan vi administrere dine kontoer, publisere innlegg og sørge for en jevn publiseringsstrøm.

Vi utvikler strategier for å treffe din målgruppe. Vår tilnærming basert på analyse gjør at vi kan tilpasse strategien etter behov, og kontinuerlig forbedre innholdet.

Videre vil vi følge opp innleggene og kampanjene vi gjennomfører. Gjennom regelmessig rapportering og analyse vil bedriften få innsikt i hva som fungerer bra og hva som kan forbedres.

Prosjekter

Appex-Ansatt-Siril-Klovning

Siril Klovning

Digital innholdsprodusent

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Vi tilbyr