Link i bio

Appex-Ansatt-Morten-Lervik

Morten Aleksander Lervik til Appex!

Bli bedre kjent med vår nye grafiske designer, Morten! Han skal jobbe med konseptutvikling og et bredt spekter av grafiske uttrykk.

Brannstasjonen_Appex_

Brannstasjonen

Appex har utviklet konsept, logo, visuelle virkemidler, nettsted og markedsføring for Brannstasjonen Utvikling.

Haugalandskonferansen_2022_cover2_square_by_Appex

Haugalandskonferansen 2022

Haugalands­konferansen 2022 Haugalandskonferansen er årets happening for næringslivet på Haugalandet med over 500 deltakere. Appex har utviklet konsept, identitet og visuelle virkemidler. Bakgrunn Tema for konferansen i 2022 var «omrigg». Omrigg er tankesett, visjoner og evnen til å rigge seg for endring gjennom samhandling, nytenkning og gjennomføring. Løsningen Selve omrigget er det jo menneskene i […]

Skjermbilde 2022-03-10 kl. 16.18.16

Film for Kystverket

Film og animasjon om seilingsruter

Sissel_Fremmers_2

Sissel Jacobsen blir COO i Appex!

Gründer og Appex-sjef Tore Fremmersvik utvider ledergruppen med Sissel Jacobsen (29) som Chief Operating Officer med operativt driftsansvar fra 1. mars.

Grex

Appex og Assist starter nytt selskap!

Grex AS er Haugalandets nye totalleverandør av tekniske løsninger og tjenester til konferanse, kurs, foredrag og seminarer.

Nhien Phung, ny webutvikler i Appex

Nhien Phung til Appex

Nhien er vår nye webutvikler!

20220118ODA-7025

Hils på Mogens!

Mogens Grønås til Appex!

Appex ansatte - Onar Digernes Aase_20211222-_JF19315-Edit

Onar Digernes Aase til Appex!

Onar skal produsere reklamefilm, videoinnslag og dronefoto for våre kunder. Samt bistå med streaming og annen teknisk produksjon.

05-Tysvaer-kommune

Visuell identitet for Tysvær Kommune

Visuell identitet Tysvær kommune har fått en forenklet og mer moderne logo. I tillegg har vi utarbeidet et designkonsept som gir dem en identitet og flere virkemidler i sin grafiske verktøykasse. Bakgrunn En kommune er en sammensatt organisasjon med mange ulike roller som skal kommunisere med hele befolkningen. Tysvær kommune ønsket å framstå mer levende, […]

Vi tilbyr