Ingeniørfirmaet Procon har fått ny logo, oppdatert visuell verktøykasse og nytt brukervennlig nettsted.

Procon ble etablert i 1991 og har i dag en sentral posisjon som rådgivende ingeniørfirma på Haugalandet. Selskapet er engasjert i mange store byggeprosjekter og tar oppdrag for både kommuner, fylkeskommuner, entreprenører, nærings- og privatkunder.

Bakgrunn for prosjektet

Nettsidene til Procon trengte en oppdatering. Selskapet hadde behov for å fremheve prosjektene og vise fram tjenestene på en bedre måte. Logoen til Procon ble dessuten utformet helt tilbake på 90-tallet og var dermed moden for en oppfriskning til et mer moderne og tidsriktig uttrykk.

Målet med prosjektet var å gjenspeile verdiene og folkene som jobber i Procon i det visuelle uttrykket.

Visjon og verdier

Gjennom et tett samarbeid i analysefasen kom vi frem til at Procon sin visjon er å være den beste rådgiveren innen bygg og anlegg på Haugalandet. Selskapets verdier er solid, kvalitet, tverrfaglig, kompetanse og erfaring innen teknisk konstruksjon.

Logo og grafiske elementer

Den visuelle verktøykassen gjenspeiler derfor dette og er inspirert av tekniske arbeids- og konstruksjonstegninger. Logoen er modernisert på en måte som gjør den lett gjenkjennelig. Fonten har trekk som minner om konstruksjoner og bygninger, og i fargepaletten har vi valgt farger som symboliserer jord og himmel.

Animasjon

Gjennom animasjon har vi tatt med oss de grafiske elementene og bygger logoen ved hjelp av streker tatt fra konstruksjonstegningene. Logoen dannes og reiser seg i horisonten – akkurat som et bygg – og kobles til jord og himmel.

Foto

Portrettene har vi tatt i Procons egne lokaler. De bygger opp under verdiene i selskapet og er viktige bidrag til den totale identiteten.

Nytt nettsted

Alle elementene kulminerer i nye procon-as.no. Her får Procon vist seg fram med aktuelle prosjekter og tjenester. Nettstedet er utviklet i WordPress for enkel og rask redigering, opplasting og publisering av nye prosjekter.

Identiteten i bruk

Her er flere eksempler på hvordan identiteten kan tas i bruk.

Foto av bygg

Vi har også levert foto av noen av byggene Procon har prosjektert.

Kopervik kirke

Vea sykehjem

Oasen Storsenter

Pål Osmundsen
Salgsleder
416 07 871

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og Pål tar kontakt!