Bauge Auto er en lokal bilforhandler av Hyundai og Subaru.

Med et moderne anlegg, erfarne bilselgere og bred kompetanse, tilbyr de en førsteklasses service enten du skal på verksted eller utforske deres utvalg av biler.

Utfordring 📉

I en travel og konkurransepreget hverdag, var det utfordrende for Bauge Auto å opprettholde en aktiv og synlig tilstedeværelse i sine sosiale medieprofiler. Til tross for flere gode ideer, manglet de nødvendig kunnskap og struktur for å opprettholde konsekvent publisering.

Bauge Auto valgte derfor å investere i opplæring i sosiale medier og innholdsplanlegging, og Appex ble valgt til å bistå. 🤝

Appex tilpasset opplæringen etter Bauge Autos behov. Kurset handlet om grunnleggende bruk av sosiale medier og ga konkrete strategier for å holde jevn aktivitet, lage interessant innhold og måle effekten.

Gode resultater 📈

For å få hjulene i gang, lagde Appex innholdet for første måneden med poster som ville appellere til bilfirmaets målgruppe. Dette ga dem tid til å både lære og forberede seg til å ta styringen selv.

I etterkant utarbeidet vi en rapport som viste resultater som taler for et vellykket kurs. Engasjementet har eksplodert med en økning på 1200%, og rekkevidden har også hatt en betydelig vekst på +177%.

Vi er fornøyde med Appex og hvordan oppfølgingen har vært underveis i prosjektet. Opplæringen i sosiale medier har styrket vår tilstedeværelse, og våre nye rutiner har gjort at vi viser bra igjen på sosiale plattformer.
Vi anbefaler Appex!

Herman Bauge, bilselger hos Bauge Auto

Ta kontroll over dine SoMe-kanaler! 📲

Kanskje du også er blant de som trenger mer kunnskap eller flere ressurser til å drive de sosiale mediekanalene dine selv? Ta kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe! 🤝

Teamet

Appex-Ansatt-Siril-Klovning

Siril Klovning

Digital innholdsprodusent
Pål Osmundsen

Pål Osmundsen

Seniorrådgiver og produktansvarlig
+47 416 07 871

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt