2022 Mani-plakater-Host-vinter

Bakgrunn

Mani har en rekke plakater og dekorvegger i alle butikkene sine. Disse brukes for å tilføre endring i butikkene og gjenspeiler de ulike årstidene.

Appex har som oppgave å utvikle et konsept for de ulike sesongene fra år til år. Året deles inn i 2 deler; høst/vinter og vår/sommer.  Konseptet videreformidles til plakatserier som blir brukt gjennomgående i alle Mani sine butikker.

Ettersom skomodellene står i butikkhylla i en relativt kort tidsperiode, ønsker ikke kunden å bruke bilder av faktiske sko. Da risikerer de at kunder ber om sko fra en spesifikk plakat, og den aktuelle skoen kan være utsolgt.

Appex 2020 Mani-profilelementer

Fokuset til Appex har derfor vært å fange stemningen til de ulike sesongene gjennom bruk av elementer i naturen som er karakteristisk for den gitte sesongen. Kunden ønsker variasjon fra sesong til sesong gjennom å følge med på fargepaletter og trender i interiør- og motebransjen. Stilen på sesongdisplayet får derfor variasjon fra år til år.

GIF. Bildeserie som viser ulike plakater som er brukt i Mani sine butikker.

Høst/vinter 2022

Grafikken består av silhuetter i møte med naturen. Illustrasjonene viser trær, fugler og mennsker i aktivitet og på farten.

Fargevalgene:

2022 Mani høst vinter fargepalett
2022 Mani høst vinter oversiktAppex_Butikkdekor
Plakater til Mani sine butikker høst/vinter 2022
2022 Mani-plakater-Host-vinterAppex_Butikkdekor
2022 Mani høst vinter postereAppex_Butikkdekor

Høst/vinter 2021

For å kombinere uttrykket til høst og vinter må vi finne felles elementer. Bladene fra høsten er fremdeles i vakre jordtoner, mens vinteren tilfører et frostig preg.

Sammen får vi en vakker palett som fint kombinerer både varme/kulde og komplementærfarger — det vil si farger som står i god kontrast og kombinasjon. Fargene fanger også både det feminine og maskuline.

2021 Mani fargepalett høst-vinterAppex_Butikkdekor
2021 Mani illustrasjonerAppex_Butikkdekor
2021 Mani fargepalett høst-vinter-oversikt3Appex_Butikkdekor
Plakater til Mani sine butikker høst/vinter 2022
2021 Mani-plakater-Host-vinterAppex_Butikkdekor
2021 Mani plakater-2Appex_Butikkdekor

Vi er veldig fornøyd med utført arbeid; raskt, effektivt og ikke minst kreativt. De evner å forstå våre behov — som i vårt tilfellene dreier seg om at display skal leve lenge, gjennom 2 årstider

Hans Kristian Stensland, Mani

Teamet

Nina Maria Nordskog

Nina Maria Nordskog

Fagleder grafisk design
+47 930 88 087
Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt