Si hei til Johan!

Johan Sæter er ny senior digital markedsfører i Appex! 🚀

Vi har gleden av å ønske Johan velkommen som vårt nyeste tilskudd til teamet. Han er 30 år og har nylig bosatt seg i Haugesund sammen med samboer og deres lille sønn Victor. La oss bli bedre kjent med han!

Fra nord til vest

Johan er opprinnelig fra Tromsø og han har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra BI Bergen samt en mastergrad i Branding fra Copenhagen Business School! 🎓

Verdensvant

Johan har bodd i flere byer, inkludert Madrid, København, Bergen og Oslo, før han nå altså har slått seg ned i Haugesund. Her skal han balansere familielivet med karrieren i Appex.

Johan har også en forkjærlighet for sneakers, er en ivrig syklist og ikke minst en ekte kaffeentusiast. Med en livlig personlighet og et bredt spekter av interesser, er Johan et perfekt tilskudd til Appex-familien. 🫶🏼

Jeg gleder meg til å starte arbeidet i Appex og utvikle tjenestene innen digital markedsføring videre. Spesielt ser jeg frem til å arbeide i et tverrfaglig miljø med svært høy kompetanse, hvor bare kreativiteten setter grenser for hva vi kan levere til kundene våre!

Johan Sæter, senior digital markedsfører i Appex

Hjelper deg til suksess i den digitale verden 📲

Som digital markedsfører hos Appex vil Johan spille en viktig rolle i å betjene våre kunder med førsteklasses digital markedsføring. Hans erfaring og kompetanse innen merkevarebygging vil bidra til å styrke vårt team og hjelpe våre kunder med å oppnå suksess i den digitale verden.

Vi ønsker Johan hjertelig velkommen og ser frem til å skape spennende prosjekter sammen. 🌟

Johan Sæter

Johan Sæter

Senior digital markedsfører

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt