6. februar 2024 — Anne Grete Müller

Derfor skal du hyre en konsulent!

Som leder blir du kanskje litt overveldet av den forrykende utviklingen som skjer nå om dagen? Du spør deg kanskje:

Spørsmålene er mange, og det vanskeligste av dem alle er kanskje:
«Hva er det jeg ikke vet, at jeg ikke vet?»

Det var enklere før!

Der du for kort tid siden hadde full kontroll og oversikt over bedriftens behov og styrker, og hvilke markedsføringskanaler som skulle brukes, er du plutselig litt usikker. Kompetansemiksen i bedriften din, som du anså som en vinnende sammensetning for noen år tilbake, flyr kanskje ikke like godt i dag. Mange vet ikke helt hva man skal lete etter av ny kompetanse heller.

Fortvil ikke.

Hyr en konsulent! 🧑‍💼👩‍💼

I Appex har vi sterke fagmiljøer med fingeren på pulsen når det gjelder markedsføring, designtrender og ny teknologi.

Vi har forutsetningene for å vurdere systemforbedringer, synlighet i markedet og om din bedrift kommuniserer riktig budskap mot relevante målgrupper.

Appex kan være din sparringspartner.

Vi er allerede utrustet med verktøyene som trengs for å forbedre kommunikasjonen og det visuelle uttrykket ditt, og vi måler selvsagt effekten på markedsarbeidet ditt. Vi kaster ikke bort tid på prøving og feiling, men fokuserer heller på å optimalisere resultatene – for som vi også skjønner; jo bedre du som kunde presterer, jo bedre tar vi oss ut!

Bruk derfor konsulenter til de oppgavene du kan, og spar penger! Unngå tidkrevende ansettelsesprosesser og kostnader knyttet til nye arbeidsverktøy. Unn deg friheten fra arbeidsgiveravgift, forsikringer, pensjonssparing, sykefravær, ferieavvikling, permisjoner, team building, kompetanseheving, arbeidskonflikter og oppsigelser.

Å hyre en konsulent reduserer risiko, begrenser forpliktelser og gir større fleksibilitet for deg og din bedrift. Dine ansatte vil dessuten takke deg for at de får konsentrere seg om oppgaver de er spesialister på, framfor å famle med venstrehåndsarbeid de ikke har tilstrekkelig kunnskap om.

En del bedriftsledere er skeptiske til konsulenthonorarer og velger å heller klare seg selv. Gjort på riktig måte mener jeg det er mer lønnsom å bruke konsulenter. Det er mer fleksibelt og du skummer fløten av kompetansen.

Anne Grete Müller, teamleder i Appex
Anne Grete Müller

En hjelpende hånd 🖐️

Hos Appex kan du for eksempel sette av et fast, månedlig beløp som brukes på akkurat de konsulenttjenestene du ønsker – forutsigbart og trygt. 

Vil du skalere ambisjonsnivået opp eller ned, er vi kun en e-post unna. Eller kanskje du trenger å dreie satsingen din fra ett område til et annet? Vi har bredden du trenger, og du sitter fortsatt i sjefsstolen!

Blant våre mange tjenester finner du 👇

🗣️ Markedsføring

💡Konseptutvikling

🎭 Visuell identitet

📲 Sosiale medier

📸 Film og foto

🎨 Grafisk design

👨‍💻 Web design og -utvikling

🌊 3D og animasjon

⚙️ Systemutvikling

📐 Messe- og utstillingsdesign

🪑 Interiørdesign

Ta kontakt!

Brenner du nå inne med spørsmål du ønsker å drøfte med oss, er vi alltid klare for en uforpliktende prat for å høre hva vi kan hjelpe deg med!

Velkommen til Appex! 🤝

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt