Ser kontoret ditt ut som en snøstorm? 🌨️

«Hvitt og tidløst» blir fort «kaldt og pregløst».

Et trivelig kontor er viktigere enn du kanskje tror. For det første er det et sted hvor du tilbringer åtte timer om dagen, fem dager i uken. Det er også et sted der du bør vise frem din bedrifts identitet, skape tilhørighet og ikke minst; tilrettelegge for arbeidsglede og stolthet! 🤩

La oss begynne med det opplagte: Farger! Hvem i all verden vil jobbe i et kontor som er grått og trist som en regntung dag? Det er viktig å ha litt farge på veggene, litt liv i møblene og noen lekre dekorelementer som kan tilføre energien dine ansatte trenger for å yte gjennom dagen. Tenk på det som en vitamininnsprøytning for øynene!

Slå deg ikke til ro med et praktisk og ryddig kontor. Lag et miljø som viser hva firmaet ditt står for, og som får deg og dine kollegaer til å glede seg til å gå på jobb!

Greta Nesheim, expo- og interiørdesigner i Appex

Lys og varme💡

Om kontoret ditt er mørkt som i en grotte, eller flombelyst, er det ikke bare uheldig for øynene, men det kan også sette en demper på humøret. Bra belysning, som gir den rette kombinasjonen av lys og skygge, er viktig for at de ansatte skal kunne utføre jobben sin effektivt og komfortabelt. Og ikke undervurder hva noen grønne planter kan tilføre av energitilskudd gjennom arbeidsdagen.

Balanse ☯️

Et trivelig kontor handler dessuten om å ha god balanse mellom komfort og funksjonalitet. En kontorstol med perfekt form og farge hjelper lite om den har sittekomfort som en trebenk. Skrivebord som tar opp lite gulvplass, er en dårlig løsning dersom du knapt får plass til kaffekoppen din på den. ☕️

Tilhørighet 📍

Å ha et kontormiljø som gjenspeiler bedriftens identitet er ikke bare med på å gi et bedre inntrykk i markedet, men det er også en nøkkelfaktor i å bygge opp merkevaren din. Og husk, det er ikke bare kundene som blir påvirket – også de ansatte spiller en stor rolle i å forme bedriftens image! Det er viktig at de føler stolthet og tilhørighet når de er på jobb. Kontorlokalet kan virkelig fortelle en historie om bedriftens verdier, enten dere er kjent for å ha det gøy på jobb eller om dere har en lang og ærverdig historie. La oss sammen utforske ideer for dekor og installasjoner som ikke bare skaper entusiasme, men også samler og formidler den unike identiteten deres.

Tenker du fortsatt at du kan leve med de litt sterile kontorlokalene som mest av alt minner om en evigvarende kolonnekjøring på høyfjellet? Vi får litt frysninger bare av tanken, og vil gjerne vise hvordan vi kan få inn mer trivsel og varme i arbeidsmiljøet ditt.


Ta kontakt med Appex, så kan vi sammen skape det lille ekstra på arbeidsplassen din! 🙌

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt