Mest lest på appex.no i 2015

Her på appex.no har vi blogget, vist frem prosjekter og kulturen vår. Her er de mest leste innleggene i 2015.

Topp 5 blogginnlegg

60 Appex’ere nøt The Big Apple i en utvidet pinsehelg 2015, og vi la inn en ekstra dose lidenskap for å prøve å skape en bedre opplevelse for våre ansatte med følge. Bli med på baksiden og se hvordan vi «tok an heilt ut» :-)

nycskylineblogg

2. Karmøy-film tok helt av!

Se Karmøy badet i sol med Olavskirken på Avaldsnes, Ferkingstad havn, gamlebyen i Skudeneshavn og ikke minst flotte Åkrasanden. Videoen la vi ut på Facebook – og det tok helt av!

 

karmoyfilm

Ny nettleser, virtuelle skrivebord og bedre program for e-post. Her er de viktigste nyhetene om Windows 10 som kom 29. juli.

I januar lanserte vi tidsmaskinen.no som er utviklet for Kurt Roar Vilhelmsen. Massiv mediedekning ga en stort trøkk – i løpet av de tre første dagene hadde tidsmmaskinen servert over en halv million sider.

tidsmaskinen-cover

Google endrer søkemotoren og straffer nettsteder som ikke er mobilvennlige. Sørg for at du har alt i orden!
Sjekk her om ditt nettsted er mobiltilpasset.

google_cover

Prosjekter

På oppdrag fra DP Filterteknikk har Appex utviklet en brukervennlig kunde- og forhandlerportal som er integrert med Visma Business.

case_dpfilterteknikk_cover

Appex har utviklet ny publiseringsplattform med tilhørende nettsted og videoavspiller for TV Haugaland. Løsningen er bygget på Microsoft Azure Media Services integrert med WordPress.

tvhaugaland

Eurojuris Haugesund har et spennende sponsorsamarbeid med de kreative linjene ved Skeisvang videregående skole og ønsket Appex sin hjelp med å markedsføre samarbeidet.

danser_eurojuris

Appex har utarbeidet strategi for Amanda Storsenter sin satsing på Facebook, Instagram og Snapchat!

snapchat_amanda_cover

Snart starter byggingen av Nordsjø Kontorpark i Haugesund, prestisjeprosjektet med hele 15.000 kvadratmeter kontorlokaler og nær 700 kontorplasser.

NordsjoKontorpark-farge

Appex-kulturen

Her kan du bli litt bedre kjent med menneskene i Appex, i vår uhøytidelige serie «Møt en Appex’er»

heintore

Vi er veldig stolte over å være blant bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Rogaland i 2015.

gaselle_cover