Human_logo

Human ble etablert i 2000 og er i dag et rådgivningsselskap med kontorer i Bergen, Haugesund og Stavanger og består av kompetente rådgivere som leverer tjenester innen rekruttering og leder- og organisasjonsutvikling.

Logo og visuell identitet

I utgangspunktet var Human klar for en oppdatering av identiteten sin – men ønsket å beholde sin eksisterende logo.

Gjennom det visuelle språket ønsket de å uttrykke at de er nytenkende, seriøse og lekne. Vi fant tidlig ut at dersom vi skulle klare å lage et visuelt uttrykk som gjenspeilet Humans ønsker, så var det også nødvendig å se på en modernisering av logoens uttrykk og form.

Vi utarbeidet en logo som er fremoverlent og skaper de rette assosiasjonene i markedet og som formidler stødighet, kompetanse og kraft. Logoen er lett gjenkjennelig og fremkommer som et «emblem» – den skal leses, men også gjenkjennes på grunn av formen. I fargepaletten har vi valgt en dyp blå versjon som skaper kontrast og tyngde, og sammen med bruntoner og varm gråhvit skaper vi et eksklusivt uttrykk.

Nettsted

Fokuset på Human sitt nye nettsted er brukervennlighet og enkel tilgang til de viktigste tjenestene. Nettstedet er en plattform for fremtidige digitale løsninger, og vi har lagt til rette for videreutvikling med ny innovativ teknologi som ligger helt fremst i bransjen. Nettstedet er utformet for å skape en god følelse, ose kvalitet og eksklusive produkter. Bruken av referansepersoner i front, gode effekter, behagelige fargetema og interessante innganger bidrar til dette.

Human_artikler
Human_bil
Human_klatre

Integrasjoner og teknologi

Vi har integrert Humans rekrutteringssystem i den nye nettsiden (via API). Dette har mange fordeler; i tillegg til å drive all trafikk inn til egen plattform har vi også sikret en gjennomgående «look & feel» på alle digital flater.

Nettsiden er en hybrid mellom WordPress og Vue, med Nuxt rammeverk på toppen. Det er brukt moderne teknologier for å få et tidsriktig og fremtidsrettet nettsted, herunder side animasjoner i javascript (side transisjoner), animasjons bibliotek og skreddersydd kode.

human-6-c

Jeg opplever virkelig at dere har gått all-in.
Vi gikk jo noen runder i starten, men synes dere har prestert over forventning!

— Odd Arild Sævik, Daglig leder Human

Besøk nye human-as.no

Teamet

Aase Kjær

Aase Kjær

Senior designer
Sissel Jacobsen

Sissel Jacobsen Nedrebø

COO
+47 957 69 382
Gunnar Kvilhaug

Gunnar Kvilhaug

Digital kreatør

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Prosjekter