Hils på Arve, vår nye teamleder!

Det er en erfaren leder vi nå har fått på laget.

Arve kommer til Appex fra lokalavisa Grannar i Etne, hvor han har jobbet i hele 24 år! Først som grafisk designer, og de siste 11 årene som daglig leder.

Appex har kjent Arve gjennom et helt tiår. Grannar var nemlig første kunde til å ta i bruk Publish, vårt system for nettaviser. Siden har vi hatt et godt samarbeid, og nylig har vi også utviklet aboID med Arve som primus motor på vegne av Grannar og andre lokalaviser.

Det er en stor glede å nå få Arve med på laget! 🤩

Golf og musikk

Arve er 54 år og bosatt i Sveio med sin Anne-Gunn. Han har to voksne sønner, som det alltid er kjekt å få hjem på besøk. Da blir det gjerne en tur til nærmeste nabo, den lokale golfbanen, for et slag og to.

Arve er nemlig både en ivrig hobbygolfer og «golf-far», der yngste sønn i dag satser på golf-college i USA. ⛳️

Golf-entusiasten er også musikklytter av rang. Med stor musikkinteresse og bakgrunn fra CD-sjappa Compact-Huset, har Arve vært innom alt fra indiepop og rock, til punk og elektronika. 🎵

Jeg gleder meg til å lede de flinke og dedikerte utviklerne i Appex, og lage gode løsninger for kundene våre. Det er utrolig kjekke folk her, så da jeg fikk muligheten til å jobbe i Appex, var det ikke noe å stusse på.

Arve Skogen, teamleder

Leder webgjengen

I Appex skal Arve lede webteamet, som i dag består av åtte Appex’ere. Han har med seg sin nyttige bakgrunn fra avis- og mediebransjen, hvor han besitter mengder av kunnskap og et bredt kontaktnett.

Ikke minst har Arve en drøss av ledererfaring, og nye, gode ideer. Han er flink til å se muligheter, jobbe proaktivt og han har en egen evne til å få folk med seg.

Vi er takknemlige for å få denne humørfylte og likandes karen med på laget.

Velkommen til Appex, Arve! 😄

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.