Sissel Jacobsen blir COO i Appex!

Gründer og Appex-sjef Tore Fremmersvik utvider ledergruppen med Sissel Jacobsen (29) som Chief Operating Officer med operativt driftsansvar fra 1. mars.

– Sissel startet som konsulent i Appex i 2018 og ble teamleder i 2020. Det siste året har hun vært hjemme i mammapermisjon og returnerer nå til den nyopprettede stillingen som COO i selskapet. Vi rigger dermed Appex for ytterligere vekst i årene som kommer, sier Fremmersvik.

Tverrfaglig design- og teknologibyrå

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå med 40 ansatte. På kundelisten finnes både store og små bedrifter lokalt og nasjonalt. Selskapet omsetter for ca. 70 mill.

– Tverrfagligheten vi har i Appex gjør oss i stand til å bistå kunder i hele spennet innenfor design og teknologi, fra strategi, markedsføring, film, foto og messestands, til web- og systemutvikling. Nettopp bredden i tjenestene vi leverer er noe mange av våre kunder ønsker. Vi har dermed et sterkt utgangspunkt når vi nå skal jobbe videre med å skape enda mer verdi for kundene våre og utnytte potensialet ytterligere i den tverrfaglige kompetansen vi har på huset, sier Jacobsen.

Jeg gleder meg til å komme tilbake til en fantastisk arbeidsplass og hyggelige kolleger. Mitt fokus blir å bidra til god flyt i både arbeidshverdag og prosesser, til det beste for kolleger og våre kunder

Sissel Jacobsen, COO i Appex
Sissel Jacobsen

Kvinne med høy tillitt i organisasjonen

– Til tross for sin relativt unge alder har Sissel vist en imponerende forståelse for organisasjon, prosesser og det å få mennesker til å prestere sammen. Hun har høy tillitt i organisasjonen og vi gleder oss til å få henne tilbake fra mammapermisjon som COO, sier Fremmersvik.

Det er ekstra hyggelig at vår nye COO er en kvinne! Som en del av Appex sin bærekraftstrategi er FNs bærekraftsmål nummer 5 (likestilling mellom kjønnene) et nedfelt satsingsområde og forfremmelsen av Sissel er et bevis på at selskapet tar dette på alvor og jobber målrettet for å bidra til å oppnå likestilling og styrke kvinners stilling i samfunnet.

Gratulerer og velkommen tilbake, Sissel!

Les også hva Haugesunds Avis skriver om Sissel som COO i Appex

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt