Spill, fordypningsskjermer og nettsted

I tett samarbeid med Garp Design har Appex levert spill og touchinnhold til fordypningsskjermene på Røvær Havbrukssenter.

Det er Røvær Fjordbruk og Alsaker Fjordbruk som står bak det nye havbrukssenteret som har kapasitet til å ta imot opptil 20 000 besøkende i året. Med barn og unge som hovedmålgruppe skal senteret formidle kunnskap om akvakultur og mulighetene i havet. Utstillingen fokuserer også på natur og miljø, lokalhistorie, utdanning og yrkesvalg.

Garp Design har hatt ansvaret for hele senteret innvendig, og har stått for planlegging, prosjektledelse, profil, design og utforming av innhold til utstillingen.

Appex har utviklet spill og interaktivt innhold til de mange touchskjermene som er en integrert del av utstillingen. Vi har også utviklet nettstedet rovarhavbrukssenter.no

Fordypningsskjermene

Ved å bruke fordypningsskjermene på havbrukssenteret kan de besøkende få innblikk i noen av de spennende jobbmulighetene som ligger i havbruksnæringen.

Tidslinjen

Informasjonen er lagt opp flerspråklig og ved å bruke tidslinjen kan man reise gjennom historien med klikk og touch. Tidslinjen på skjermen tas igjen på veggene i lokalet.

Helt bakerst i videoen nedenfor kan du se hvordan «kameraet» beveger seg langs linjen i utviklingsverktøyet.

Nettstedet

I samarbeid med Garp Design har vi også utviklet nettstedet rovarhavbrukssenter.no

Happy Laks!

På disse 40″ touchskjermene kan du teste kunnskapene dine med en Kahoot-inspirert quiz, fordype deg i havbruksnæringen, eller spille «Happy laks».

Flere bilder fra havbrukssenteret

Takk for et utrolig spennende oppdrag. Vi håper du tar turen til Røvær for å oppleve både havbrukssenteret og alt det andre Røvær har å by på!

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt