Optimar ble kåret til beste stand på Aqua Nor 2021!

Designet, bygget og levert av Appex.

Bakgrunn

Optimar er et multinasjonalt selskap som leverer produkter for håndtering av fisk, enten det er til landbaserte mottak, havbruk eller produksjon på fiskebåter. Optimar har hovedkontor ved Valderøy på Sunnmøre, og har flere avdelinger i Norge, Spania, USA og Romania.

Hvert år deltar Optimar med stands på flere messer over hele verden, og derfor ønsket de et nytt messekonsept til deltakelsen på Aqua Nor, verdens største messe for akvakultur-teknologi. Det ble lagt stor vekt på at standen skulle være en god møtearena, og at elementer skulle kunne gjenbrukes på flere messer.

Løsningen

Kvalitet, innovasjon og pålitelighet var stikkord vi la til grunn for arbeidet da vi designet en toetasjes åpen standløsning. Framsiden på standen vendte vi skrått mot publikum, og satte en stor skjerm som var synlig fra lang avstand.

Gjester strømmet til den spesialdesignede resepsjonsdisken der en barista serverte lekre kaffedrikker og satte tonen for en god opplevelse. Første etasjen var området for uformelle møter med høye bord og stoler, der man kunne få en introduksjon til Optimar, blant annet ved en interaktiv skjerminstallasjon.

I andre etasje var det en lounge med spesialdesignede sittegrupper for mer skjermet møteaktivitet, samt et lukket møterom.

Vi valgte å bruke eik på møbler og veggflater for å tilføre en følelse av varme og kvalitet.

Stolene var norsk design, og møbelstoffer og veggfarger var nøye plukket ut i henhold til Optimars visuelle identitet. Vi designet give aways og kaffekopper for et helhetlig uttrykk ned til minste detalj.

Å motta pris for beste stand på Aqua Nor 2021 ble en ekstra fjær i hatten, og vi gleder oss til å levere flere messestands rundt om i verden for Optimar framover!

Tusen takk for fantastisk samarbeid!👏

Jannicke Valderhaug, marketing manager i Optimar

Teamet

Øystein Olsen

Øystein Olsen

Fagleder expo
_Appex_2021_Ansatte _Andreas_Bro_Matland_JF11020

Andreas Bro Matland

Prosjektleder
+47 944 97 579

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt