Onar Digernes Aase til Appex!

Han er vår nye digitale kreatør!

Onar er en 23 år gammel Karmøy-bu som alltid har vært interessert i kommunikasjon og multimedia.

I Appex skal han produsere reklamefilm, videoinnslag og dronefoto for våre kunder. Han skal også bistå med streaming og annen teknisk produksjon under pressekonferanser, eventer, foredrag og expo.

Bakgrunn fra Forsvaret

De siste årene har han jobbet med kommunikasjon i Forsvaret hvor han har hatt ansvaret for Luftforsvarets Instagram- og Facebook-kontoer. Det har blitt mange fotooppdrag og videoproduksjoner i Forsvarets kanaler. Onar har også i flere perioder arbeidet som kommunikasjonsspesialist i Norges FN-bidrag i Mali.

Onar Digernes Aase i bakluka på en amerikansk Hercules. Foto: Ingeborg Gloppen Johnsen / Forsvaret

Alltid hatt interesse for film, foto og tech

Ni år gammel fikk Onar sitt første fotokamera, siden da har multimedia vært en stor del av hans liv. I løpet av den 17. runden rundt sola startet Onar også et selskap sammen med vennegjengen hvor de leverte lyd, lys, foto og film. 

Arbeidsoppgaver i Appex

Som digital kreatør i Appex vil Onar produsere reklamefilm, videoinnslag og dronefoto til bruk i helhetlige markedskampanjer. Han inngår også i vårt team som bistår våre kunder med streaming og annen teknisk produksjon under pressekonferanser, eventer, foredrag og expo.

Velkommen til Appex, Onar!

Til tross for en utrolig opplevelsesrik og givende jobb i Forsvaret, var jeg ikke i tvil da telefonen ringte. Jeg har lenge sett på Appex som en attraktiv arbeidsplass innenfor mitt fagfelt. Nå gleder jeg meg til å komme i gang!

Onar Digernes Aase, digital kreatør i Appex