Ine er vår nye innholdsprodusent!

Ine Rossebø Lauvvik er ansatt som digital innholdsprodusent i Appex. 👏

Ine er 27 år og kommer fra Haugesund. Hun har alltid likt å jobbe kreativt, om det så gjelder tekst, video eller bilder. ✍️

Fritiden tilbringes også med å holde de kreative hjulene i gang, med strikking, musikk eller matlaging. Ine liker også å reise og tilbringe tid med venner og familie.

Tekst og sosiale medier

27-åringen har en bachelorgrad i Kommunikasjon og medier fra Universitetet i Agder, og en master i Terrorisme og kontraterrorisme fra University of East London.

Hun har bakgrunn som journalist i Haugesunds Avis, og har de siste årene jobbet med tekst og sosiale medier som innholdsprodusent, blant annet i Garnius. 💻

Historiefortelling

I Appex skal Ine hjelpe kundene våre med å fortelle deres historier og formidle deres budskap. Det vil hun gjøre gjennom å lage innhold i form av tekst, film og foto til både nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier og andre markedskanaler.

Så, har du noe du vil fortelle, er Ine klar for å bistå deg med å få det ut! 🌟

Appex er en spennende og nytenkende bedrift med mange flinke og hyggelige folk, så det er veldig kjekt å nå være en del av teamet! Jeg ser fram til å skape engasjerende innhold, og vise fram personligheten og historiene som bor i Appex sin varierte kundegruppe.

Ine Rossebø Lauvvik, digital innholdsprodusent

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt