Hils på Mogens!

Mogens Grønås til Appex!

Mogens er 31 år og bosatt med samboer i Haugesund. Han er utdannet rørlegger og kommer rett fra byggebransjen, men først og fremst med ansvar for salg og kundeoppfølging.

Nå var tiden inne for å komme seg ut av kontoret og jobbe mer fysisk.

Gammel turner

Fysisk aktiv har han nemlig alltid vært. I oppveksten gikk det i trampett med Haugesund Turnforening, hvor han rakk å bli tre ganger norgesmester før han la opp! 🤸‍♂️🏆👏

I dag holder han formen med paddle og ski. Så snart han har fri går turen gjerne til fjells eller vanns – avhengig av årstid.

Etter nesten 15 år i byggebransjen, både på land og til havs, er jeg mer enn klar for å prøve en helt ny vei. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene Appex har til meg og ser frem til å lære mye nytt!

Mogens Grønås

Handyman i Appex!

Mogens er en utpreget handyman som trives med å ha flere jern i ilden på en gang. Det kommer godt med når han framover skal håndtere lagring og uttransportering av utstyr for våre kunder innenfor messer og utstillinger. Ikke minst skal han være med og montere messestands i inn- og utland, så det blir ikke mye stillesitting framover.

Vi er svært takknemlige for å få denne gledessprederen med på laget.

Velkommen til Appex, Mogens!

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt