Hils på Ingebrigt!

Han er ny systemutvikler i Appex! 🚀

Vi er glade for å ønske Ingebrigt Stene Holstad velkommen til Appex! Denne 26 år gamle Torvastadbuen er spent på å bli en del av vårt kreative og kompetente team. La oss bli bedre kjent med ham!

Informasjonsteknologi 🤓

Før Ingebrigt begynte på studiene, gikk han ett år på Solborg folkehøyskole i Stavanger, på linjen Multisport+. Deretter flyttet han til studier i Bergen hvor han fullførte en bachelorgrad i informasjonsteknologi ved Høgskulen på Vestlandet.

Så bar til det videre til Oslo, hvor han de siste årene har jobbet med programmering hos EG PatientSky.

Det er mestringsfølelsen som driver Ingebrigt. Han elsker å få ting til og finne løsninger på utfordringer. Nesten som vi skulle sagt det selv, 100% match med andre ord!

Aktiv fritid ⛷️

Utenfor kontoret liker Ingebrigt å være aktiv, spesielt med langrenn og andre utendørsaktiviteter. Han er sosial og tilbringer gjerne tid sammen med venner og familie.

Ellers er han glad i å reise og har flere drømmedestinasjoner – som Kina, Sør-Amerika og Sør-Korea! ✈️

I Appex får jeg utfordret meg selv, og styrket kompetansen min ytterligere i et etablert og sterkt fagmiljø. Jeg ser frem til å få være med på å realisere idéer og drømmer, og å utvikle gode løsninger som svarer til våre kunders forventninger.

Ingebrigt Stene Holstad, systemutvikler i Appex
Ingebrigt Stene Holstad

Arbeidsoppgaver 👨‍💻

I Appex vil Ingebrigt inngå i vårt svært kompetente team med utviklere, designere og prosjektledere. Her vil han bidra inn i prosjekter hvor vi utvikler skreddersydde forretningsløsninger for våre kunder.

Velkommen til Appex, Ingebrigt! 🙌

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt