Appex og Assist starter nytt selskap!

Grex AS er Haugalandets nye totalleverandør av tekniske løsninger og tjenester til konferanse, kurs, foredrag og seminarer.

Grex AS er Haugalandets nye totalleverandør av tekniske løsninger og tjenester til konferanse, kurs, foredrag og seminarer.

I Appex og Assist har vi siden starten bygget opp en solid kompetanse på skjermløsninger, AV-teknikk, film/foto, lyd og strømming. Nå samler vi disse ressursene i et selskap – og sikter på et område vi vet det er et behov for en spesialisert leverandør. Grex tar seg av alt som skal sees og høres. 

grex / (ɡrɛks) /

A group of people: a crowd, a clique, a company, a troop

I Grex finner du fem erfarne produsenter og teknikere som også vil dra nytte av andre ressurser i Assist og Appex.

Grex: f.v. Onar Digernes Aase, Eivind Jul Wibe Fiksdal, Kalle Snarheim, Tore Fremmersvik, Stig Halleraker og Stian Valand-Lie.

Hele produksjonen fra en leverandør

Som arrangør av et større arrangement som en konferanse, har du et omfattende teknisk behov. Vi leverer alt fra teknikere og lydanlegg til projektor med stort nok lerret eller LED-skjermer, scenelys og kameraproduksjon. Sammen med søsterselskapene Assist og Appex har Grex også mulighet til å hjelpe kunder med alt fra arrangementsprofil til skjermløsninger og messestands. 

Vi tror mange arrangører vil sette pris på å få en hovedprodusent å forholde seg til når de skal gjennomføre en konferanse.

Vi tror mange arrangører vil sette pris på å få en hovedprodusent å forholde seg til når de skal gjennomføre en konferanse, et kurs eller foredrag!

Eivind Jul Wibe Fiksdal, Fagleder multimedia Appex
Eivind Fiksdal

Besøk grex.no for mer informasjon.

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt