Gasellene 2015

Dagens Næringsliv kårer i dag Gasellene i Rogaland – listen over bedriftene som vokser raskest og mest lønnsomt i vårt fylke.

gaselle_2015

Appex nummer 28 i Rogaland!

Vi er veldig stolte over å innta en finfin 28. plass blant de 258 bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Rogaland i 2015. Om vi drister oss til å bare se på selskaper innen vår egen bransje tar vi 4. plassen i Rogaland og klatrer helt til topps i Haugesund!

Appex har hatt en god vekst siden oppstarten i 2011 med positivt resultat hvert år. Sammen med våre 40 ansatte har vi virkelig stått på og skapt en solid og trygg arbeidsplass.

Vi hadde imidlertid ikke fått det til uten kundene våre som fortsatt er mest lokale. Vi er evig takknemlige for at stadig flere velger Appex som sin leverandør av kommunikasjonstjenester, web- og systemutvikling og IT-drift.

Vi synes også det er ekstra stas når vi får gode tilbakemeldinger i Appex Kundebarometer og at våre ansatte har kåret oss til en av Norges Beste Arbeidsplasser tre år på rad!

De hyggelige resultatene bekrefter at vi gjør mye riktig, men vi hviler ikke på laurbærene. Appex ønsker å bli enda bedre og enda større for å gi både deg som kunde og våre ansatte en bedre opplevelse – det er vår visjon. Tusen takk for tilliten!

gasellene_rogaland_201528 Gaseller i Haugesund

Som du ser av grafikken til Dagens Næringsliv er det 258 Gaseller i Rogaland i 2015. Det er en nedgang på hele 23%.

I Haugesund er det bare 28 bedrifter som oppfyller de strenge kravene og Appex ligger på en fin 7. plass.

Vi gratulerer alle sammen, men spesielt våre gode kunder Meglerhuset Rele og Norwegian Offshore Rental som har sneket seg inn foran oss på listen :-)