Appex Cloud

Din IT-løsning i skyen med førsteklasses support.

appex_online_backup_icon

Appex Online Backup

Appex Online Backup er løsningen for deg som ønsker å ha programmer og data lokalt og likevel være sikker på at du har kopi om uhellet skulle være ute.

appex_365_icons

Appex 365

Appex 365 kombinerer Office 365 tjenestene fra Microsoft med Appex Helpdesk og våre PC-sikkerhetspakker, slik at du og dine medarbeidere kan jobbe i skyen, ha tilgang til førsteklasses support og samtidig være trygg på at sikkerheten er ivaretatt.

Appex ASP

Appex ASP er vår komplette skytjeneste som gir deg en sikker, fleksibel og moderne IT-løsning med garantert tilgjengelighet, fast pris og hjelp når du trenger det.

Appex er autorisert Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Partner.

Appex Hosting

Drift og forvaltning av nettsteder og applikasjoner.

appex_webcare_icon

Appex Webcare

Vi drifter små og store nettsteder på både Linux og Microsoft plattform. Våre webcare løsninger ivaretar høy sikkerhet og oppetid.

appex_virtuell_server_icon

Appex Virtuell Server

Vi tilbyr dedikert virtuell server for krevende løsninger. En virtuell server gir større muligheter for skreddersøm av driftsmiljø for optimal og sikker drift.

appex_applikasjonsforvaltning_icon

Applikasjonsforvaltning

Med applikasjonsforvaltning tar vi ansvar for både overvåking, drift og feilretting av dine systemer. Løsningen din får en dedikert konsulent som sikrer tett oppfølging og gode endringsprosesser for applikasjoner som stadig er i utvikling.

Tore Solberg
Leder Operations
Telefon 982 17 645

Roy Aase
Senior markedskonsulent
Telefon 908 05 040

Stian Steensnæs
Markedskonsulent
Telefon 926 26 599

Kan vi hjelpe?
Skriv inn din e-postadresse og vi tar kontakt.