Andreas har kommet hjem igjen!

Etter en svipptur innom Schibsted/Format er det en glede å ønske Andreas Bro Matland velkommen tilbake til Appex!

Markedsmann og prosjektleder

Andreas er en skikkelig markedsmann. Etter endt utdanning fra BI har han blant annet jobbet som butikksjef i Session-kjeden og som markedskonsulent i FKH. Senere ble det markedsfører og prosjektleder i Appex, før han den siste tiden har utforsket produksjon av reklame i Schibsted.

– I Appex fikk jeg brynt meg på omfattende prosjekter innen design og teknologi med leveranser både nasjonalt og internasjonalt. Noen «hands on» på stedet, og noen «fjernstyrt» fra Haugesund ut i den store verden under Covid.

– Må innrømme at jeg har savnet det! Derfor gleder jeg meg nå til å jobbe med kule konsepter igjen, og se gode idéer bli til ferdig byggede løsninger for spennende kunder innen blant annet akvakultur og shipping, sier Andreas.

Bredt tjenestespekter

Andreas kan hjelpe deg med ditt nye prosjekt, enten du skal vise deg fram på en messe, ønsker å freshe opp kontorlokalene eller rett og slett trenger hjelp med å markedsføre dine produkter og tjenester med design og teknologi.

Ta kontakt med ham på telefon 944 97 579.

Det som gjør Appex til en så spennende arbeidsplass, er tverrfagligheten. Den gjør oss i stand til å jobbe med omfattende prosjekter der flere av fagmiljøene involveres for å skape mest mulig verdi for kunden

Andreas Bro Matland

Unik kultur i Appex

– Kundene er en ting, men det blir selvsagt også veldig kjekt å komme tilbake til gode kolleger. Det er noe helt spesielt med kulturen og folkene i Appex. Her jobber over 40 mennesker med konsept, design og teknologi – og vi kommer først og fremst på jobb for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder. Lidenskapen gjør at vi får det til, sier Andreas.

– Vi er veldig stolte over at Appex’erne er attraktive blant andre bedrifter, sier Sissel Jacobsen Nedrebø, som er COO i Appex. Det viser bare hvor flinke de er. Vi har hatt flere som har prøvd annet arbeid og kommet tilbake, eller ønsket å komme tilbake. Det er ikke alltid det passer, men det er veldig kjekt når det klaffer, som her med Andreas. Han tar med seg nye erfaringer og er forhåpentligvis enda klokere enn før, avslutter hun med et smil.

Velkommen tilbake Andreas!

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt