100 millioner for Appex Gruppen!

Når regnskapstallene for 2017 gjøres opp kan Appex Gruppen vise til en omsetning på over 100 millioner kroner.

Det er en milepæl som vi har jobbet mot i lang tid, sier gründer og adm. dir. Tore Fremmersvik.

Skjønt så veldig lenge er det kanskje ikke. Appex ble etablert så sent som i 2011 og kan vise til solid vekst. Vi har hatt fokus på lønnsom vekst, både gjennom hyppige ansettelser, oppkjøp av selskaper og etablering av nye selskaper som kompletterer hverandre, sier Fremmersvik.

Vi må rette en stor takk til lojale kunder og samarbeidspartnere – og selvsagt våre 52 meget dyktige ansatte. Det er de som går på jobb hver dag for å hjelpe kundene våre til enklere valg og bedre opplevelser – og de gjør det på en måte og med en kvalitet som det snakkes om.

Tusen takk, vi gleder oss til fortsettelsen!

Om Appex Gruppen

Appex Gruppen hjelper bedrifter med digitalisering. Sentralt i tjenestespekteret står utvikling og drift av IT-systemer, leveranse av kontormaskiner samt rådgivning og kreativt arbeid innen digital markedskommunikasjon.

Gruppen har 52 ansatte med hovedkontor i Haugesund og avdelingskontorer i Oslo, Bergen og Odda.

* Regnskapene er ikke ferdig revidert

Det er deilig å kunne konstatere at vi har bygget noe som vi kan være stolte av – vi har utviklet et konsept som fungerer og produkter som kundene vil ha. Det er også dette gründerskap handler om. Å skape arbeidsplasser og bidra til å bygge regionen og framtidig verdi, det er veldig tilfredsstillende for oss alle.

— Tore Fremmersvik, adm. dir. Appex Gruppen