Vinneren av Appex Puzzle!

På tampen av fjoråret fikk våre største kunder Appex Puzzle i julegave og vi utfordret dem til å slippe kreativiteten løs og lage figurer.

Det vanket premie til den som laget den beste figuren og her skal du få vite hvem som stakk av med reisegavekortet på 10.000 kroner fra goTO!

Men la oss først få si at vi er imponert over responsen og fantasien! Over 100 bidrag ble puslet og publisert i sosiale medier under tag’en #appexpuzzle i desember. Her ser du noen av dem.

Ingen enkel oppgave for juryen, men den har nå talt – og vinneren av et reisegavekort fra goTO på 10.000 kroner er … drumroll … Helene Skeie Østhus! Gratulerer!! :-) Her ser du vinnerbidraget.

Hoppende glad

Helene jobber som næringsliv- og kommunikasjonsansvarlig hos Kirkens Bymisjon i Haugesund og det var en hoppende glad vinner vi overrasket på jobb fredag ettermiddag.

Fantastisk! Tror jeg lagde 150 utkast før jeg landa på figurene med ulike ansiktsuttrykk. Jeg ba til og med om fri fra jobb ett par timer for å kunne gi alt i denne konkurransen.

— Helene Østhus, som nå skal finne ut hvor hun og sin kjære skal reise.

Tusen takk for alle bidrag og et strålende engasjement :-)

→ Les mer om Appex Puzzle: Slik ble logo puslespill