Stefanie Åsheim er vår nye markedsfører!

Stefanie har de siste fem årene jobbet i markedsavdelingen og som prosjektleder i Coca-Cola i Oslo. Nå kommer hun hjem til Haugalandet for å hjelpe Appex sine kunder med markedsføringen.

Lidenskap for markedsføring

Stefanie er 33 år og kommer opprinnelig fra Torvastad. Hun har en bachelorgrad innen internasjonal markedsføring fra BI, og en master i internasjonal ledelse fra University of Strathclyde i Skottland.

I Coca-Cola har hun blant annet hatt ansvar for planlegging og gjennomføring av markedskampanjer, hjulpet salgsleddet med markeds- og kommunikasjonsstrategier, og vært prosjektleder for lanseringer av nye produkter. Hun har også erfaring fra HP og Odfjell Drilling.

Det er altså en meget kompetent dame vi nå får på lag!

Vil hjelpe Appex sine kunder

Etter 14 år borte fra Haugalandet, hvor hun har bodd i USA, Bergen, Singapore, Skottland og Oslo, har hun nå tatt med seg mann og barn og flyttet hjem for å bruke sin erfaring til å hjelpe Appex sine kunder.

Som Appex’er blir hun en del av vårt dyktige team som bistår bedrifter med utforming og gjennomføring av helhetlige markedsstrategier og kampanjer.

Stefanie starter 1. april, vi håper du tar godt imot henne. Velkommen!

Bedriftskulturen Appex fronter, kvaliteten og den helhetlige leveransen de gir sine kunder samt den utrolige veksten de har hatt, har gjort at selskapet i flere år har vært øverst på ønskelisten min over arbeidsgivere når vi flyttet hjem igjen til Haugalandet. Jeg gleder meg derfor stort til å bli en del av teamet i april!

— Stefanie Åsheim, markedsfører i Appex

Om Appex Gruppen

Med selskapene Appex, Assist og Garp består Appex Gruppen av over 60 dedikerte medarbeidere. Vi leverer digitalisering og kreativt arbeid til små og store bedrifter i hele Norge.

Kundene våre elsker å få alt på ett sted fra våre tverrfaglige og svært dyktige team.