Solveig er vår nye digitale markedsfører

Solveig Egeland er det nyeste tilskuddet til Appex-familien.

Kreativt hode med høy arbeidskapasitet

Solveig er 25 år og kommer fra Randøy i Rogaland. Hun har de siste årene studert Markedsføringsledelse ved BI i Stavanger, og har også en bachelor i eiendomsmegling fra før av.

Markedsføringsstudiet har Solveig kombinert med flere jobber for blant annet Tou Scene, Sofar Sounds og Utopia Festival, og hun har det siste halve året jobbet som intern for reklamebyrået Hey-Ho Let’s Go i Stavanger. Solveig trives altså med å ha mye å gjøre, noe som vil komme oss i Appex – og ikke minst våre kunder – til gode.

Arbeidsoppgaver

Solveig blir en del av vårt spennende miljø med høy digital, kreativ og teknologisk kompetanse hvor alle har en spesiell lidenskap for faget. Hun får et spesielt ansvar for å skape effektive og lønnsomme markedskampanjer for våre kunder, hvor analyse og måling av resultater står i fokus.

Velkommen!

Mediemarkedet endrer seg hele tiden, men budskapet er viktig også i en digital verden. Jeg gleder meg til å hjelpe bedrifter med å være synlige og til stede der kundene er og hos Appex får jeg tilegnet meg den digitale spisskompetansen som trengs for å skape målbare og effektive markedskampanjer.

— Solveig Egeland, Jr. Digital Markedsfører i Appex