Sissel Jacobsen til Appex!

Vi øker staben med en salgsleder for systemutviklingsprosjekter som skal være et bindeledd og bistå våre kunder med å avdekke behov og kvalitetssikre prosesser i digitaliseringen.

Sissel Jacobsen er 25 år og kommer fra Haugesund. De siste fem årene har hun bodd i Bergen i forbindelse med studiene, men i sommer flytter hun tilbake til hjembyen.

Det er ei skarp og drivende dame som nå blir Appex’er. Sissel er nemlig siviløkonom, med en bachelor i økonomi fra BI og en master i økonomi innen profilen strategi og ledelse fra Norges Handelshøyskole. På BI fikk hun stipend for beste student!

Det er en glede å få Sissel med på laget!

Appex er en framtidsrettet bedrift med flinke folk. Jeg ser fram til å jobbe sammen med dem og hjelpe spennende kunder med å digitalisere forretningsprosesser for å skape konkurransefortrinn.

— Sissel Jacobsen, salgsleder i Appex

Om Appex Gruppen

Appex er en del av Appex Gruppen. Vi er over 60 dedikerte medarbeidere som leverer teknologi og kreativt arbeid til små og store bedrifter i hele Norge.

Vår spennende reise startet i 2011 med etableringen av Appex AS og områdene systemutvikling og IT-drift.

I dag består gruppen av enda flere kompletterende områder og selskaper, og sammen med Assist og Garp omsetter vi samlet for over NOK 140 mill. Hovedkontoret ligger i Haugesund med avdelingskontorer i Odda og Oslo.

Kundene våre elsker å få alt på ett sted fra våre tverrfaglige og svært dyktige team.