Appex Publish er utviklet for små og mellomstore mediebedrifter som ønsker å komme raskt i gang med en moderne nettavis som dekker de mest vanlige behovene.

Appex Publish er responsiv. Det betyr at innhold som tekst, bilder og videoer automatisk tilpasses skjermstørrelsen på din enhet. Ny smart teknologi gjør at bilder beskjæres og tilpasses automatisk i format og størrelse slik at motivet alltid er i fokus, og passer artikkelrammen.

Med Appex Publish vil nettavisen din derfor fungere like bra på skjermer med høy oppløsning som på mobiltelefoner og andre håndholdte enheter, og være blant Norges raskeste nettaviser – også på mobilnett.

Enkel administrasjon og rask publisering

Appex Publish har et svært intuitivt, responsivt brukergrensesnitt og kan administreres online fra Mac, PC, iPhone, iPad, eller Android telefoner. Du kan dermed enkelt publisere innhold på farten — når som helst, hvor som helst.

Publiseringsløsningen er utviklet i nært samarbeid med lokalavisa Grannar. Dette har gitt oss et veldig godt utgangspunkt med tanke på nødvendig funksjonalitet og forståelse for bransjens behov. Vi har i tillegg flere utviklere som har sin bakgrunn fra mediebransjen.


Aviser som benytter Appex Publish

Etter overgangen til nye Appex Publish har vi opplevd en oppgang i antall sidevisninger på hele 18% første kvartal, og en økning i brukere og nye brukere på over 12%!

— Arve Skogen, Daglig leder, Lokalavisa Grannar

All funksjonaliteten du trenger, til en lav pris pr. mnd.

Med Appex Publish får lokalaviser, små- og mellomstore mediebedrifter som ønsker seg en proff, men brukervennlig nettavis all funksjonalitet en trenger til en svært gunstig pris. Løsningen leveres i 3 nivå; Basic, Pro og Premium, alt etter hvilke moduler og funksjonalitet man ønsker.

Den mest populære utgaven er Pro-pakken som inkluderer integrasjon mot min side funksjonalitet og autentisering (betalingsmur) mot Infopress, Infosoft eller Agderposten sin abonnementsløsning.

Dette får du med Appex Publish

 • En nettavis bygget på åpne standarder (basert på WordPress)
 • Nytt moderne design, tilpasset deres grafiske profil
 • Enkel administrasjon og rask publisering
 • En av Norges raskeste nettaviser
 • Optimalisert for alle typer enheter
 • Halv-automatisk frontredigering
 • Tett integrering med sosiale medier, feeds fra Twitter, Facebook og Instagram
 • Direkte opplastning og publisering av video (Pro)
 • Import av nyheter fra NTB, med bilder fra Scanpix (Pro)
 • Firmaguide- og gratulasjonsmodul, med mulighet for kortbetaling (Pro)
 • Pluss-saker/betalingsløsning (Pro)
 • Annonser/annonsesystem, med støtte for Google Ads (Pro)
 • Integrasjon med BuyAndRead eller Visiolink, løsning for e-avis og digitalt arkiv (Pro)
 • Integrasjon med Infopress, Infosoft, Agderposten, Aboadmin eller Stripe (Pro)
 • Relaterte nyheter og annonser fra Strossle (Pro)
 • Live-streaming av video fra mobil enhet (Premium)
 • Redaksjonelt system/integrasjon med Adobe InDesign (Premium)
 • … og mye, mye mer

Redaksjonelt system/sideplanlegger med direkte eksport til InDesign – standard i Appex Publish Premium

Med Appex Insight (tilgjengelig som tilvalg) kan du følge utviklingen på nettavisen i sanntid. Antall besøkende sammenlignet med forrige uke/måned/år,
hvilke saker selger abonnement. Antall nye abonnenter m.m. Følg leseren fra A-Å i salgstrakten.

Med Appex Publish Display (tilgjengelig som tilvalg) får du siste nyhetssaker fra din Appex Publish nettavis lekkert presentert på storskjerm i høyt trafikkerte områder (stående eller liggende format). Kombinert med reklamebudskap for annonsører, kan dette være en ekstra inntektskilde og samtidig en kanal for å nå ut med lokale nyheter og friste potensielle lesere og abonnenter. Appex kan levere komplett løsning med ulike typer display/skjermsøyler om ønskelig.

Appex Publish skårer svært høyt på Google sine anbefalinger når det kommer til hastighet (Core Web Vitals) og søkemotoroptimalisering

Satsinga til avisa på nett gir svært god respons frå lesarane. Me har firedobla trafikken dei siste månadane, og både lesarar og annonsørar har fått med seg at dei no får eit mykje betre tilbod.

— Edd Meby, tidligere redaktør for Øyposten

Det siste innen teknologi, bygget for fremtidens behov

Appex Publish ble lansert i 2012 og etter 7 år lanseres 2. generasjon i 2019. Andre generasjon tar med seg alt det gode fra første generasjon, men er bygget ny helt fra bunnen, og tar i bruk det siste av teknologi. Dette sikrer en fleksibel løsning tilrettelagt for dagens såvel som fremtidige behov, og åpner for å kunne gi brukerne smarte automatiserte løsninger som tidsbesparelse for både redaksjonen og markedsavdelingen.

I utviklingen av 2. generasjon Appex Publish har smarte løsninger og brukervennlighet for både leser og journalist vært vårt hovedfokus. Vårt tette samarbeid med lokalavisa Grannar og andre LLA-aviser har gitt oss svært mye nyttig input på journalistenes ønsker og behov.

— Pål Osmundsen, Salgsleder web og kommunikasjon i Appex

Pål Osmundsen
Rådgiver og produktansvarlig
416 07 871

Ønsker du å vite mer om Appex Publish?
Skriv inn din e-postadresse, og Pål tar kontakt.