En kundeportal som aktivt brukes til kommunikasjon med selskapets kunder.

Appex har utviklet «Min side» for Tveit Regnskap

Tveit Regnskap tilbyr tjenester innenfor områdene økonomi, administrasjon og rådgivning. Selskapet har 220 ansatte og omsatte i 2018 for NOK 188 mill.

Utfordringen

Tveit Regnskap hadde behov for en løsning hvor saksbehandlerne kunne sende informasjon til kundene samtidig som den nye personvernforordningen (GDPR) ble ivaretatt. Selskapet ønsket også en løsning der kundene enkelt kunne finne oppdatert regnskapsinformasjon om virksomheten sin.

Løsningen

Løsningen ble utvikling av «Min side» – en skreddersydd nettleserbasert kundeportal som står i front av Tveit sine systemer. «Min side» er integrert med PowerOffice slik at saksbehandlerne kun forholder seg til CRM-systemet, mens kundene får tilgang til dokumenter og korrespondanse gjennom kundeportalen.

«Min side» henter også oppdaterte regnskapstall direkte fra regnskapssystemene Visma Business og Duett, og speiler dette ut til kundene. Informasjon om omsetning, aldersfordelte kundefordringer og leverandørgjeld blir lekkert presentert så snart regnskapsføreren i Tveit har oppdatert informasjonen.

Tveit Filpost er en annen funksjon som gir kundene mulighet for å sende filer til tredjeparter som bank, revisor og lignende på en sikker måte.

Løsningen er i tillegg integrert med lønnssystemet, slik at kundene til Tveit selv kan sette opp og sende inn lønnsgrunnlag. Informasjon om ansatte, lønnsarter og satser hentes direkte fra lønnssystemet, og etter at saksbehandleren har kontrollert det ferdige grunnlaget kan det enkelt importeres for videre behandling og utbetaling.

Denne funksjonen gjør lønnsarbeidet enklere for kunden og reduseres tidsbruken for regnskapsføreren.

Min side har blitt et brukervennlig og sikkert system for å kommunisere med kundene våre. Vi er veldig fornøyd med løsningen Appex har utviklet for oss!

Kjell Larsen, Leder Bedriftsrådgivning i Tveit Regnskap

Teknologi

«Min side» er utviklet med Microsoft ASP.NET – et kraftig rammeverk for å utvikle API’er og webapplikasjoner. Løsningen kommuniserer med Tveit sine mange SQL Server databaser på tvers av ulike systemer.

Vi har i tillegg brukt Aurelia, et JavaScript-rammeverk for utvikling av forretningsapplikasjoner, samt designrammeverket Bootstrap for å sikre at løsningen fungerer på både PC, nettbrett og smarttelefoner.

Teamet

Andreas Ringdal

Andreas Ringdal

Senior systemutvikler

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt