Eksempel på bruk av logo på illustrasjon

Helgatunlia er et eiendomsprosjekt i hjertet av Myrkdalen på Voss.

Plassert midt i alpinbakken, og med nærhet til langrennsløypene i Åmotslia, er dette et meget attraktivt prosjekt med 74 leiligheter.

Bakgrunn

Helgatunlia hadde behov for en visuell identitet og markedsmateriell. De ønsket også en portabel utstilling eller messestand egnet til transport og gjenbruk.

Appex fikk oppdraget med å utvikle logo og komplett grafisk profil i tillegg til messestand. Uttrykket i den grafiske profilen skulle gjenspeile stemningen i Myrkdalen med fokus på naturen. Den grafiske profilen skulle deretter tas videre på nettsted, plakater og salgsprospekt.

Illustrasjonsfoto av eiendomsprosjekt.

Resultatet

Identiteten har fått et moderne og stilrent uttrykk med bruk av materialer og farger som gjør den lun og stemningsfull. Logoen er inspirert av trær, vekst, skispor og formen til de gamle snøfangerne.

Visuell framstilling av ikoner til grafisk profil.
Fargepalett til grafisk profil
Illustrasjon av webdesign baser på grafisk profil.

Messevegg

For mange kan en enkel rollup fungere godt, men vi tok oppgaven et steg videre. Med utgangspunkt i fasadetegninger fra arkitekten, ble vi inspirert av materialvalg og arkitektoniske elementer ved utforming av den helt spesielle messeveggen.

Kombinasjonen av system i aluminium med rammeverk og kledning i behandlet tre, ga det messeveggen et unikt og genuint uttrykk, og gjorde den modulære messeveggen enkel å transportere.

For å gjenskape den koselige stemningen av mørke, kjølige vinterkvelder ute på tunet, tilførte vi en bålpanne og benk i massiv tømmer som en del av utstillingen.

Teamet

Nina Maria Nordskog

Nina Maria Nordskog

Fagleder grafisk design
+47 930 88 087
_Appex_2021_Ansatte _Andreas_Bro_Matland_JF11020

Andreas Bro Matland

Prosjektleder
+47 944 97 579

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt