Grafisk materiell, animasjoner og nytt nettsted

Haugaland Interkommunale Miljøverk (HIM) er ansvarlig for innsamling av husholdningsavfall til over 60.000 innbyggere og 4.000 hytteabonnenter i Bokn, Etne, Haugesund, Tysvær og Vindafjord.

Bakgrunn

HIM ønsket å fornye nettstedet for å redusere antall henvendelser per telefon. Det nye nettstedet måtte ha et moderne og brukervennlig grensesnitt der viktig og nyttig informasjon var lettere tilgjengelig og mer synlig.

Det var også ønskelig at innholdet ble formidlet på en mer leken og nytenkende måte samtidig som HIM sin seriøse og nedtonede profil ble ivaretatt.

Nettstedet skulle være mer levende og synliggjøre hva HIM gjør i sitt daglige virke. Det måtte vise at selskapet har et stort fokus på miljøet, bærekraft og en grønn profil.

Nytt nettsted

Nye him.as fungerer nå som et kommunikasjonsverktøy ut mot innbyggerne og kommuniserer HIM sine verdier både gjennom design, språk og brukeropplevelse.

På nettstedet inspireres innbyggerne til å tenke miljø, med et særskilt fokus på gjenbruk og redusere kasting av mat.

Besøk nye him.as

Det har vært en fryd å samarbeide med Appex om ny nettside. De er dyktige på design, utvikling og prosjektledelse. Flinke fagfolk som elsker jobben sin, noe som tydelig viser igjen i resultatet. Vi er strålende fornøyd.

Gry Dahle Lie, informasjons- og fagsystemkonsulent i HIM

Animasjoner og integrasjoner

Nye him.as har blitt mer sofistikert og interaktivt. Nettstedet har fått animasjoner og utvidet søkefunksjonalitet. I tillegg har vi utviklet integrasjoner mot eksterne databaser for søk i tømmekalenderen og sortere.no. Dette gjør at den er både levende og dynamisk.

Det nye nettstedet er utviklet i WordPress med Gutenberg som redigeringsverktøy – en plattform for framtiden som også muliggjør videreutvikling med utvidet funksjonalitet og flere integrasjoner med tredjeparter.

Grafisk materiell

Som en del av leveransen har vi også designet grafiske elementer som kjøremønster og pakkelister, ikoner, sorteringsguide, en interaktiv avfallspyramide, PPT-mal og e-postsignatur.

Lanseringskampanje

For å synliggjøre HIM sitt nye nettsted har vi også bistått med lanseringskampanje i sosiale medier.

Teamet

Aase Kjær

Aase Kjær

Senior designer
Anders Døsen

Anders Døsen

Senior webutvikler
Gunnar Kvilhaug

Gunnar Kvilhaug

Digital kreatør

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt