Konsept og messestand til ScaleAQ på Aqua Nor 2021 i Trondheim.

Designet, bygget og levert av Appex.

Bakgrunn

ScaleAQ er et internasjonalt selskap innen akvakultur, som jevnlig deltar på messer i inn- og utland. Annethvert år deltar de på messen Aqua Nor i Trondheim. Messen er verdens største innen akvakulturteknologi og trekker rundt 25.000 besøkende fra 76 ulike land. ScaleAQ hadde denne gangen en 64 kvm stor stand sentralt på messeområdet og et 108 kvm stort telt på Skansen, en del av Trondheims havneområde. 

Vi fikk i oppdrag å lage et konsept for alle ScaleAQs messestands som skulle kunne tilpasses alle deres messedeltakelser, enten de var små eller store. Denne standen til Aqua Nor skulle bli den første under det nye konseptet.

Løsning

Etter å ha satt seg inn i kundens ønsker og behov, samt studert profilmanualen, utarbeidet Appex et konsept som ville gi en umiddelbar gjenkjennelse av ScaleAQs merkevare, og en god presentasjon av tjenestene og produktene selskapet tilbyr.

Kvalitet og fine detaljer på hovedstanden ble vektlagt for å få ScaleAQ til å skille seg fra andre utstillere. Standen ble ellers designet som en introduksjon overfor nye potensielle kunder, åpen og tilrettelagt for uformelle samtaler. Om ønskelig kunne de besøkende deretter henvises til teltstanden i havneområdet, hvor de fikk demonstrert et av de massive produktene av ScaleAQ i full størrelse.

Vi er ikke 100% fornøyde; vi er 200% fornøyde!

Anita Hårstad, marketing manager i ScaleAQ

Teamet

Andrew Hughes

Andrew Hughes

Prosjektleder og senior designer
Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt