Ole Jørgen Haavelmoen til Appex!

Han er vår nye prosjektleder!

Ole er 38 år og holder hus sammen med kone og tre barn i Tømmerdalen i Haugesund.

Allsidig bakgrunn

Han er opprinnelig utdannet kokk, men de som husker musikkformatet CD, drar kanskje helst kjensel på ham fra tiden i Platekompaniet på Amanda Storsenter; en tid da film og musikk nærmest over natten gikk fra å være en fysisk vare handlet over disk til en nedlastbar vare handlet over nett.

Erfaringene har vist seg å gi verdifull lærdom for Ole. Å kunne håndtere utfordringer og omstille seg raskt, med en viss ro, har blitt en styrke. Musikk står fortsatt den tidligere trommeslagerens hjerte nært, og i dag er han frivillig ildsjel og styremedlem i Vangenfamilien som arrangerer festival i Haraldsvang i Haugesund hver sommer.

De siste sju årene har Ole bidratt med å bygge opp den lokale bedriften Easy Update hvor han jobbet som salgsleder.

Prosjektleder

Ole er allerede godt i gang som prosjektleder i Appex, hvor han tar hånd om tverrfaglige prosjekter innen design og teknologi for våre gode kunder.

Velkommen! 🥳

Da jeg fikk muligheten til å bli en del av Appex, var jeg rask med å takke ja. Jeg ser frem til å være en sparringspartner for mange spennende kunder, og jobbe med kreative og faglig sterke kollegaer

Ole Jørgen Haavelmoen, prosjektleder i Appex

…og skulle du trenge hjelp med konsept, design eller teknologi, er Ole å treffe på telefon 940 09 548 eller ole.haavelmoen@appex.no

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt