Nye kollegaer!

Vi rigger for en tid da pandemien er forbi og har vært så heldige å få ikke mindre enn 3 nye kollegaer den siste tiden!

Jørgen Børve, digital markedsfører

Jørgen (24) er en aktiv haugesunder med bakgrunn fra informatikk, film og digital markedsføring. Han har allerede god erfaring med å bistå ulike bedrifter med markedsføring på digitale plattformer, og positive resultater for kundene er det som gleder og inspirerer ham i arbeidet.

Jørgen er kunderådgiver og produserer digitale markedsføringskampanjer på Google, Facebook, LinkedIn etc., i tråd med kundenes behov og strategi.

Victor Berland, webutvikler

Victor er bare 18 år og kommer fra Vormedal på Karmøys fastlandsside. Han går siste året på Medier og kommunikasjon på Vardafjell vgs i Haugesund og skal i første omgang jobbe deltid i Appex så lenge studiene varer. I tillegg til programmering går det mye i sykling på fritiden hos Victor, han er en driftig kar! ‍

I Appex er han webutvikler og inngår i vårt team som bistår kunder med utvikling av nettsider og andre webapplikasjoner.

Lars Andreas Vestbø, junior systemutvikler

Lars Andreas er 20 år og studerer datavitenskap ved Universitetet i Bergen hvor han har 1,5 år igjen av bacheloren. Han har en stor interesse for programmering og brenner for å effektivisere prosesser og forenkle hverdagen gjennom å digitalisere og automatisere kompliserte og tidkrevende manuelle oppgaver.

I Appex jobber Andreas i første omgang 60% som junior systemutvikler i tillegg til studiene. Han inngår i vårt kompetente team med systemutviklere og bidrar inn i prosjekter hvor vi utvikler forretningsløsninger for våre kunder.