Norges 5. beste arbeidsplass!

Great Place to Work har kåret Appex til Norges 5. beste arbeidsplass i kategorien 20-50 ansatte!

Tore Fremmersvik og Tore Solberg etablerte Appex i 2010.

Kåringen gjennomføres for tiende året på rad og i år er 162 norske bedrifter med i konkurransen. Great Place to Work utnevner og rangerer de 10 beste virksomhetene i tre kategorier: Over 250 ansatte, 50-249 ansatte og 20-50 ansatte.

– Dette er stort for oss! Vi har lenge fulgt med på Great Place to Work og studert hva som kjennetegner de beste arbeidsplassene. Modellen og verdisettet er helt i tråd med hvordan vi selv tenker – at en god arbeidsplass er et sted hvor du føler fellesskap, har tillit til de menneskene du arbeider med og er stolt over det arbeidet du gjør, sier Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.

Appex har hatt et mål om å komme inn på listen over de ti beste arbeidsplassene i Norge og har jobbet målrettet.

– Når vi for to år siden fikk muligheten til å starte et nytt IT-selskap har vi egentlig bare ventet på å vokse til over 20 ansatte slik at vi kunne melde oss på konkurransen.

– Å bli kåret til den 5. beste arbeidsplassen i Norge allerede første året vi er med er helt utrolig og veldig inspirerende!

I tillegg til å være en solid tillitserklæring fra våre lidenskapelige ansatte forplikter dette også selskapet til å ivareta og videreutvikle det unike miljøet og kulturen vi har i Appex.

– Vi skal derfor være nysgjerrige på hva de foran oss på listen har gjort og ta lærdom av dem slik at vi kan bli enda bedre, sier Fremmersvik.

Om Appex

Appex produserer og forvalter digitale løsninger for store og små bedrifter i hele Norge. Selskapet er lokalisert i Haugesund, har 24 ansatte og omsetningen i 2013 blir omtrent 28 millioner kroner.

Film fra feiringen

Om kåringen

Kåringen gjennomføres av Great Place to Work og grunnlaget for konkurransen er forskning fra verdens mest utbredte medarbeider- og kultur-undersøkelse hvor over 6000 virksomheter med 11 millioner medarbeidere deltar.