Microsoft Gold Partner

Alltid kjekt med plakett og brev fra Microsoft, men denne gang er vi ekstra stolte – det er nemlig få forunt å smykke seg med tittelen Microsoft Gold Partner!

Anerkjennelsen henger høyt og den forteller kort og godt at vi har solid kompetanse. Vi har det svart på hvitt.

Så hva må til? Jo, Appex’erne har jobbet hardt og målrettet over flere år – tatt kurs og sertifiseringer på løpende bånd. Samtidig har våre gode kunder latt oss praktisere det vi har lært gjennom utvikling og drift av løsninger i nettskyen, som Microsoft igjen har verifisert og kvalitetssjekket.

Det er kombinasjonen som har gitt oss statusen. Så, takk alle sammen!

Unike fordeler kommer deg som kunde til gode

Statusen gir oss unike fordeler, blant annet gjennom trening og tidlig tilgang til nye produkter og teknologier. Alt er med på å styrke våre egne produkter og tjenester som vi leverer til deg.

Viktig med dokumentert lokal kompetanse

Med stadig mer komplekse datasystemer som veves inn i hverandre, og en rivende teknisk utvikling, er det kompetansen hos leverandøren som til sist avgjør om bedriften din får gode og kostnadseffektive løsninger. Microsoft anbefaler å velge leverandører med dokumentert kompetanse.

Dokumentert lokal kompetanse bør være et viktig kriterie når bedrifter velger leverandør. Anerkjennelsen fra Microsoft er et bevis på vår høye kompetanse og gir en trygghet for våre kunder.

— Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex