Vi ønsker Hanna Haug Flatebø velkommen til Appex!

Hanna er 22 år og kommer fra Karmøy. Etter å ha fullført en bachelorgrad i medier og interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen har hun nå flyttet hjem og er allerede godt i gang som UI/UX-designer i Appex.

Aktiv og engasjert som hun er, har Hanna deltatt på Sildikon Valley prosjektet i sommer, der hun har jobbet med research og konseptutvikling av smart-tjenester for Haugaland Kraft.

Lidenskapelig opptatt av god brukeropplevelse

Hanna brenner for å forbedre og lage mer intuitive digitale produkter. Kunde- og brukerbehov står i fokus for å skape en bedre opplevelse av kunders produkt og merkevare. I tillegg har Hanna med seg en rekke ferdigheter fra studiene innen blant annet tilgjengelighet og brukertesting. 

Arbeidsoppgaver

Som UI/UX-designer i Appex vil Hanna bidra inn i våre tverrfaglige prosjekter og jobbe tett med både utviklere og kunder for å forbedre brukeropplevelse og effektivitet. Vårt mål er å skape forretningsløsninger som er enkle å bruke, effektive og som gir et viktig konkurransefortrinn i et stadig tøffere marked.

Vi ser frem til å ha enda en lidenskapelig designer med på laget, velkommen til Appex! 🥳

Jeg følte meg egentlig ikke helt ferdig med studielivet, men da jeg fikk denne muligheten kunne jeg ikke takke nei. Som nyutdannet er det veldig spennende å få være en del av et så stort og sterkt fagmiljø som de har her i Appex. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre som designer og se hvilke løsninger vi kan skape sammen!

— Hanna Haug Flatebø, UI/UX-designer