Hanna Haug Flatebø til Appex!

Vi ønsker Hanna Haug Flatebø velkommen til Appex!

Hanna er 22 år og kommer fra Karmøy. Etter å ha fullført en bachelorgrad i medier og interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen har hun nå flyttet hjem og er allerede godt i gang som UI/UX-designer i Appex.

Aktiv og engasjert som hun er, har Hanna deltatt på Sildikon Valley prosjektet i sommer, der hun har jobbet med research og konseptutvikling av smart-tjenester for Haugaland Kraft.

Lidenskapelig opptatt av god brukeropplevelse

Hanna brenner for å forbedre og lage mer intuitive digitale produkter. Kunde- og brukerbehov står i fokus for å skape en bedre opplevelse av kunders produkt og merkevare. I tillegg har Hanna med seg en rekke ferdigheter fra studiene innen blant annet tilgjengelighet og brukertesting. 

Arbeidsoppgaver

Som UI/UX-designer i Appex vil Hanna bidra inn i våre tverrfaglige prosjekter og jobbe tett med både utviklere og kunder for å forbedre brukeropplevelse og effektivitet. Vårt mål er å skape forretningsløsninger som er enkle å bruke, effektive og som gir et viktig konkurransefortrinn i et stadig tøffere marked.

Vi ser frem til å ha enda en lidenskapelig designer med på laget, velkommen til Appex!

Jeg følte meg egentlig ikke helt ferdig med studielivet, men da jeg fikk denne muligheten kunne jeg ikke takke nei. Som nyutdannet er det veldig spennende å få være en del av et så stort og sterkt fagmiljø som de har her i Appex. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre som designer og se hvilke løsninger vi kan skape sammen!

— Hanna Haug Flatebø, UI/UX-designer