Great Place to Work!

Appex er nominert i kåringen av Norges beste arbeidsplasser!

gptw_logoKonkurransen gjennomføres for tiende året på rad og avgjørelsen faller 18. mars i fasjonable Posthallen i Oslo. 162 norske bedrifter er med. I fjor vant Finn.no, Miles og Iterate sine respektive kategorier. Microsoft, Reitangruppen, Skagen Fondene og Flytoget kom også veldig godt ut og var blant de ti beste.

Vi ønsker å være en attraktiv arbeidsplass og tiltrekke oss de beste hodene. Målet er å komme på listen over de 10 beste arbeidsplassene i Norge. Om det skjer allerede i år gjenstår å se, det blir spennende på mandag! Vi vil uansett få verdifull informasjon om hva vi må arbeide videre med for å bli blant de beste.

— Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex

Kåringen gjennomføres av Great Place to Work og grunnlaget for konkurransen er verdens mest utbredte medarbeider- og kultur-undersøkelse hvor over 6000 virksomheter med 11 millioner medarbeidere deltar.

Bli med på taket av Deco-bygget!

Bare å bli funnet god nok til å være med i konkurransen er stort for oss i Appex og for å vise vår lidenskap tok vi til taket av Deco-bygget i dag for å feire.

Vi gjorde filmopptak med fjernstyrt helikopter som skal brukes i en større presentasjon av Appex. Nedenfor kan du se en liten behind-the-scenes filmet med mobilkamera.

Se også bilder av helikopter og kamera på nært hold.