Garp blir en del av Appex!

Garp Design blir en del av Appex som dermed styrker posisjonen som Haugalandets største digitale byrå.

Strategi, design og teknologi

Etter at Appex solgte ut forretningsområdet «IT-drift» til Nordlo i 2020, spisser Appex nå tjenestespekteret mot strategi og markedsføring, grafisk-, interiør og 3D-design samt web- og systemutvikling. Kort oppsummert som spisskompetanse på strategi, design og teknologi.

Garp Design blir i den forbindelse en del av Appex som dermed styrker posisjonen som regionens største digitale byrå med en samlet omsetning på over 60 millioner og 40 ansatte.

De ansatte i de to selskapene er langt fra ukjente med hverandre. Garp har vært en del av Appex Gruppen siden 2018 hvor Appex har eid 55% i Garp, og selskapene har derfor allerede et godt samarbeid.

– Vi har nå bestemt oss for bli ett selskap for å øke aktiviteten på tvers og tilby tverrfaglig og helhetlig kompetanse fra Appex, sier styreleder i Appex Gruppen, Tore Fremmersvik.

Leder i Garp, Anne Grete Müller, tar med seg sine ansatte inn i Appex og blir samtidig teamleder.

– Vi i Garp ønsker sammenslåingen velkommen. Sammen vil vi besitte en solid tverrfaglig kompetanse på strategi, design og teknologi. Det er veldig motiverende, og jeg tror at vi i fortsettelsen kan levere enda bedre og mer komplette løsninger som gir verdi for kundene våre, sier teamleder i Appex, Anne Grete Müller.

Om Garp

Garp leverer tjenester innen design og visuell kommunikasjon, fra idé og konseptutvikling til ferdig produkt. Fokuset har vært rettet mot interiørdesign, messestands og utstillinger, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt og selskapet har vunnet flere priser.

Om Appex

Appex er Haugalandets største digitale byrå og hjelper små og store bedrifter i hele Norge med å utvikle konsepter, strategier og produkter. Sentralt i tjenestespekteret står rådgivning, design, innholdsproduksjon, tjenestedesign, web- og systemutvikling.

Etter sammenslåingen omsetter Appex for 60 millioner og har 40 ansatte.