Jakten på industriarbeideren

Kontaktannonsene til de ansatte ved kabelfabrikken Nexans Karmøy har blitt lagt merke til over hele landet!

Du har kanskje fått med deg at de ansatte ved kabelfabrikken Nexans Karmøy er på jobbjakt, da fabrikken legges ned i sommer grunnet omstruktureringer av Nexans i Europa.

Med «Jakten på industriarbeideren» går Nexans på Karmøy en utradisjonell vei for å få sine ansatte over i nye jobber. Her er en smakebit:

https://vimeo.com/157987030

«Vi er ikke kjent for å være kjedelige og sidrumpa», sa fabrikksjef John Harald Log i intervju med Radio 102. Og det har de jammen fått vist!

Oppmerksomhet dag 1!

Før plakater var hengt opp, radio-spottene på lufta og tv-teaserne på skjermen, var industriarbeiderne på forsiden av Haugesunds avis (krever abonnement), og ble viet artikkel over to helsider.

Industriromantikk i lufta

Radio 102 kastet seg på, og fabrikksjef John Harald Log gjestet studio. Allerede etter et par timer hadde flere tusen besøkt nettstedet industriromantikk.no :-)

https://vimeo.com/158299488

Toppen var enda ikke nådd

NRK Rogaland tok turen ut til fabrikken og laget et finfint TV-innslag, og senere på kvelden satt vi kveldsmaten i halsen da Nina Owing presenterte hovedsakene i Dagsrevyen 21!

https://vimeo.com/157255811

Ros fra Geir Schau

Nexans ble også roset i Morgenklubben med Loven & Co på Radio Norge!

https://vimeo.com/157273941

«Tinder i kjeledress»

Herlig reportasje på TV Haugaland. Nexans’erne er en fin gjeng!

https://vimeo.com/157401902

Flere oppslag

 

Og for all del, mulig vi har gått glipp av noe :-)

Stay tuned

Dette var bare medieoppmerksomheten første uka. Industriarbeiderne har vært godt synlige i bybildet, på tv, radio og nett – vi har merket det har blitt en snakkis.

Bli kjent med de dyktige ressursene som er ledige for deg på industriromantikk.no du også, og følg med på Facebook.com/industriromantikk.

#appexmadethis