Family Event #11

Med hele Haugesund Bowling & Biljard til disposisjon lå alt til rette for en formiddag med mye gøy.

Det manglet ikke på noe når Appex inviterte alle de ansatte med familie til sammenkomst for ellevte gang. Fri flyt av popcorn, pizza og brus sørget for å holde blodsukkeret oppe hos over 80 Appex’ere, travelt opptatt med å bowle.

Mange smil fylte lokalene denne formiddagen og en kunne vitne om energiske konkurranser både på tvers av familiene og internt mellom familiemedlemmer. I over to timer var store og små blandet sammen som #TheAppexFamily.

 

Fellesskap er en av grunnpilarene i The Appex Way og vi ønsker å inkludere både de ansatte og deres familie. Derfor inviterer vi jevnlig til Family Events med sosialt samvær, god mat og aktiviteter. Kjekt for store og små!

— Tore Fremmersvik, partner og daglig leder i Appex

For å sette prikken over i’en på et ellers svært vellykket arrangement, sørget Appex for at ingen gikk tomhendt hjem. Årets sommergave kom i en Appex-blå bag med hengekøye og to store strandhåndklær som familien forhåpentligvis får stor glede av i sommer!

Se bildegalleri fra Family Event #11 under.

Det er veldig kjekt at Appex inkluderer hele familien, både store og små. Det gjør at vi kan bli kjent med hverandre på andre måter enn bare som kollegaer.

— Andreas Nygaard, senior systemutvikler.

Måtte sommeren bli tipp topp!

Sommerhilsen fra #TheAppexFamily