Fabian Helmersen til Appex!

Vi ønsker Fabian Helmersen velkommen til Appex!

Fabian er 21 år og kommer fra Avaldsnes på Karmøy. Han har gått medieproduksjon på Lundeneset VGS i Ølensvåg og de to siste årene hatt læretiden sin hos produksjonsselskapet Vestbris. Her har han jobbet med filmproduksjon for både nasjonale og lokale kunder.

Alltid vært interessert i film og foto

Så lenge Fabian kan huske, har han hatt en lidenskap for multimedia. Sammen med vennegjengen ble det etter hvert både film, lyd og lys. Helt siden konfirmasjonstiden har han visst at det var dette han ville holde på med, og frilansoppdrag har han tatt siden han var 16 (!) år.

Arbeidsoppgaver

Som digital kreatør i Appex vil Fabian produsere reklamefilm, videoinnslag og dronefoto til bruk i helhetlige markedskampanjer. Han vil også inngå i vårt team som bistår våre kunder med streaming og annen teknisk produksjon under pressekonferanser, eventer, foredrag og expo.

Velkommen til Appex, Fabian!

Etter å ha fulgt Appex helt siden oppstarten er det utrolig stas å få bli en del av dette flinke teamet. Interessen for film, foto og andre tekniske løsninger har jeg hatt så lenge jeg kan huske og med fagbrevet i boks gleder jeg meg til å få videreutvikle meg i et spennende og kreativt miljø!

— Fabian Helmersen, digital kreatør i Appex