Eventyrlig start for Assist Haugesund!

Nyetablerte Assist Haugesund AS rundet akkurat 100 kunder og 5 millioner i omsetning!

I Appex er vi alltid på utkikk etter allianser som kan komplettere våre tjenester og gi en bedre opplevelse til kundene. Vår erfaring er at jo tettere vi sitter på kompetansen og de ulike del-leveransene, jo bedre blir det totale produktet for deg.

Assist-logo-slogan

Appex er med!

Derfor var det enkelt å si ja når gründerne James Persson, Karl Erik Snarheim, Torgeir Hanstveit og Johannes Helgeland i fjor sommer tok kontakt og ville ha oss med på å etablere et nytt selskap innen kopi/print – såkalte multifunksjonsmaskiner som skriver, skanner og kopierer.

En slik maskin har de fleste bedrifter i dag og vi supporterer og drifter mange for våre kunder gjennom Appex ASP. Vi tenkte at ved å være med i Assist ville vi kunne sitte tettere på leverandøren av disse maskinene og sammen levere en bedre tjeneste.

Det var heller ingen ulempe at vi kjente herrene fra før og visste at de var faglig meget kompetente og i tillegg hadde den riktige porsjon passion som skal til for å skape verdi for kundene.

Assist Haugesund ble dermed etablert i september 2014, Appex er med og gutta har virkelig stått på.

Kunde nummer 100!

Hvilken mottakelse! Mange bedrifter på Haugalandet har allerede fått enklere valg og en bedre opplevelse og i disse dager runder selskapet 5 millioner i omsetning og kunde nummer 100 har satt signaturen på arket. Det ble ingen ringere enn Rørlegger Geir Sirnes – gratulerer!

Ta kontakt!

Vi er takknemlige for å få være med på reisen og gleder oss til fortsettelsen. Har din bedrift behov for en uforpliktende gjennomgang av dagens print- eller IT-løsning er det bare å ta kontakt med james@assisthaugesund.no eller undertegnede.

→ Se også dagens artikkel i Haugesund Nytt og sjekk ut Assist på Facebook!