Norges landslagstrener i håndball hos Appex!

Fredagens personalmøte ble litt utenom det vanlige med besøk av selveste Christian Berge – Norges landslagstrener i håndball!

Personalmøtene våre, eller Appex Employee Events som vi kaller dem, bruker vi til informasjonsdeling og teambuilding. Mens vi i hverdagen jobber steinhardt for å skape en bedre opplevelse for kundene våre (Appex sin visjon) er Employee Event’ene der for å skape en bedre opplevelse for våre ansatte.

Fredagens seanse var intet unntak, den 26. i rekken, og som vanlig god stemning fra start til slutt. Ekstra kjekt med storfint besøk, både fra landslagstreneren og våre venner i Garp og Assist.

Informasjon

Vi startet i Appex Amfi med felles informasjon og et tilbakeblikk på første halvår. Alt vi har fått til i 2019! Året har vært meget bra så langt og vi gleder oss til fortsettelsen!

Deretter fulgte avdelingsvise møter med spesifikk informasjon og gode diskusjoner.

Prestasjonskultur

Så var det Christian Berge sin tur. Vi fikk være med på hans reise med landslaget og hvordan «nesten-laget» har jobbet seg gjennom nedturer og oppturer med to VM-sølv og prestasjoner på høyt nivå.

Mange gode innspill og paralleller til næringslivet – som vi tar med oss videre i vårt arbeid!

 

Middag og sosialt

Uten mat og drikke duger helten ikke! Inventum serverte street-food, Cupcakehuset stod for desserten og jaggu ble det litt leker med enda mer «lått å løye» også

Vi må ikke glemme oppdekkingen og navneskiltene!

Arrangementskomiteen, med Jorunn i spissen, hadde virkelig gjort sin flid med bord oppdekkingen. Tema var høst og diverse skogsturer den siste tiden bar frukter i ordets rette forstand, med både bær, epler, lyng og greiner. Magisk.

Navneskiltene

Vi klippet hvert kort i en svær kortstokk i to. På den ene halvparten skrev vi navnet til hver ansatt og avdelingen de jobber i. Disse delte vi ut sammen med velkomstdrinken med beskjed om å henge som navneskilt på brystet.

Den andre halvparten av kortene brukte vi som tilfeldige bordkort. Da var det bare å finne sin match og dermed sin plass under middagen. Det ble en fin miks. Navneskiltene var nyttige hele kvelden :-)

 

Musikken og bildene

Vår egen hus-DJ Ingve stod for musikken og Jørgen i Garp har tatt de fleste av disse flotte bildene.

Tusen takk alle sammen!

Her er enda flere bilder