Nominert som beste butikksjef

Edgar hos Clas Ohlson på Stord ble nominert til «Årets butikksjef» og fikk i oppgave å lage en skrytevideo av seg selv. Det ble en arbeidsdag utenom det vanlige for hele den sporty gjengen!

https://vimeo.com/226446594

Definitivt en annerledes dag på jobben, men det var kjempegøy. Produsenten fra Appex var en fin og morsom type og resultatet ble kjempebra. Jeg har ingen erfaring fra film og skuespill tidligere, men det frister virkelig til gjentagelse!

— Jens Amit Sørheim Vikanes, ansatt ved Clas Ohlson og hovedrolle i filmen.

Nominert til «Årets butikksjef» fra region Vest

De ansatte på Clas Ohlson ved Heiane Storsenter på Stord forteller gledelig hvor fantastisk sjef Edgar Sjo er. En butikksjef der engasjementet og lidenskapen smitter over på de ansatte. Han dyrker felleskapet og lagfølelsen og er svært inkluderende. Det er med andre ord ikke tilfeldig at han ble nominert til «Årets butikksjef» fra region Vest.

Med nominasjonen fikk han i oppdrag å lage en film om seg selv, en skrytevideo. Dette lå ikke helt i Edgar sin natur og ydmyk som mannen er, kontaktet han Appex. Resultatet ble slående bra. Ikke visste han at det fantes skjulte skuespillertalenter i staben.

Selveste ordføreren i birolle

Sammen med seks andre nominerte skulle filmene presenteres på landstreffet der den endelige vinneren skulle kåres. Han reiste avgårde med en film med hans egne ansatte i hovedrollen og selveste ordføreren på Stord, Gaute Straume Epland i birollen. Terje Børtveit er senterleder og bidro også som skuespiller i filmen. Han uttrykte glede og takknemlighet for å ha Clas Ohlson på senteret med sitt gode navn og rykte.

Stjal showet!

Edgar Sjo reiser i dag hjem fra landstreffet for Clas Ohlson, uten seieren, men i samarbeid med Appex, den beste filmen. Den skilte seg definitivt ut og allerede underveis var responsen god med smil og latter. Et begeistret publikum gav full applaus etter å ha sett Edgar og de ansatte by på seg selv mer enn det vanlige.

Tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg i etterkant og sjefen for Clas Ohlson på Stord reiser hjem med et smil om munnen, vel vitende om at filmen stjal showet.

Vi trives veldig godt med Edgar i førersetet.

— Jens Amit Sørheim Vikanes, ansatt ved Clas Ohlson og hovedskuespiller i filmen.